metalshow

Yi King – Cartea prefacerilor

Editura Herald

O carte aparte, intereasanta si utila in acelasi timp, ne este adusa in atentie de Editura Herald. Yi King – Cartea prefacerilor ofera in cele peste 330 de pagini o deschidere catre lumea speciala a intelepciunii chinezesti. Cu radacini ce se pierd in vremuri antice, cartea "apartine incontestabil celor mai importante carti din literatura universala" (p. 7).

Introducerea, notele si comentariile lui Richard Wilhelm
sunt de un real folos celor ce vor sa patrunda tainele Yi King. Cititorii au pe rand ocazia de a afla semnificatiile fiecarui simbol in parte, apoi citesc comentariile si afla despre modalitatile multiple de utilizare a lucrarii (despre oracol si cvadrupla utilizare a cartii) si apoi despre structurile hexagramelor. Yi King – Cartea prefacerilor se citeste cu atentie, pe indelete pentru a afla mai multe despre intelepciunea chinezeasca dar si pentru a reusi sa se foloseasca cu real succes aceasta lucrare. In timp informatiile din cadrul cartii pot fi reluate – tocmai pentru ca astfel se pot patrunde intelesurile lucrarii si se pot afla raspunsurile cautate.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *