free download 78 travel guides written by experts

Yellow Store – primul magazin exclusiv Nikon din Romania

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta deschiderea primului magazin exclusiv Nikon din Romania, Yellow Store.

Pentru prima oara in Romania, incepand cu 28 august, unul dintre cele mai importante branduri de aparatura foto si optica sportiva din lume are propriul magazin. Yellow Store a fost deschis de catre Nikon Romania, cu suportul Nikon Europe BV, in parteneriat cu F64 Studio in Baneasa Shopping City, Zona Star Atrium, etajul 1. Noul magazin va oferi pasionatilor de fotografie, dar si impatimitilor calatoriilor in natura, a vanatorii si pescuitului, posibilitatea de a testa si achizitiona oricare dintre modelele din gama Nikon de aparate foto, obiective sau optica sportiva.

“Yellow Store lanseaza un nou concept in Romania: un magazin care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto” a afirmat Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania. “Yellow Store va oferi celor care doresc sa achizitioneze un produs Nikon sansa de a gasi si incerca oricare dintre aparatele foto, obiectivele, bliturile, binoclurile, telemetrele, lunetele terestre si de vanatoare din gama producatorului japonez”.

Richard Leigh, Chief New Business Development Imaging Department, a afirmat: “Dorim sa ii felicitam pe reprezentantii Nikon Romania pentru deschiderea primului magazin exclusiv Nikon din Romania. De acum si Bucurestiul se poate mandri ca detine un astfel de magazin, alaturandu-se astfel altor mari orase ale Europei si ale lumii”.

Administrarea noului Yellow Store va fi asigurata de F64 Studio, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania. “Experienta F64 in domeniul retail foto, precum si atentia deosebita pentru nevoile cumparatorilor, va asigura un mediu excelent celor care doresc sa achizitioneze aparatura Nikon” a afirmat Marian Alecsiu, Director General F64 Studio.”In primul magazin Nikon din Romania, clientii vor putea achizitiona in plus si accesoriile necesare oricarui fotograf: memorii Lexar CF si SDHC, genti foto, trepiede, filtre foto si multe altele”.

Yellow Store va fi deschis publicului incepand de luni, 31 august 2009, ora 10.

Bucuresti, 26.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *