free download 78 travel guides written by experts

Yellow Store Constanta – primul magazin foto din Sud-Estul Romaniei

SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte deschiderea unui nou magazin foto din lantul Yellow Store la Constanta.

Yellow Store Constanta este primul magazin foto din zona de sud-est a Romaniei si al treilea magazin Yellow Store din Romania, dupa cele deschise in Bucuresti si Cluj-Napoca. Situat in noul centru comercial Maritimo Shopping Center, magazinul se va deschide oficial in data de 28 octombrie 2011. Din aceasta zi, iubitorii de fotografie din Constanta vor putea avea acces la conceptul interactiv propus de lantul de magazine exclusive Nikon – Yellow Store.

„Yellow Store este mai mult decat un magazin foto unibrand”, a declarat Camil Perian, Director General SKIN. „Acesta ofera iubitorilor de fotografie posibilitatea de a interactiona direct cu gama de produse Nikon, de la aparatele compacte pentru vacanta, pana la cele mai scumpe aparate si obiective foto profesionale. In plus, consultantii Yellow Store vor oferi clientilor suportul necesar pentru alegerea aparatelor si accesoriilor foto potrivite”.

Mircea Boldea, administrator GMB Computers a declarat: „Sunt foarte bucuros pentru parteneriatul de operare a magazinului Yellow Store semnat cu SKIN deoarece reprezinta o noua perspectiva pentru dezvoltarea business-ului nostru. Ne face o deosebita placere sa lucram cu SKIN atat pentru calitatea serviciilor, cat si performantelor tehnice si comerciale ale aparatelor Nikon. Odata cu includerea Nikon in randul brandurilor pe care GMB le comercializeaza adaugam plusvaloare echipamentelor si serviciilor firmei noastre. Iubitorii artei fotografice, specialisti sau amatori, care vor trece pragul Yellow Store Constanta vor gasi alaturi de aparatura Nikon, profesionalismul si expertiza personalului nostru”.

Yellow Store va fi, de asemenea, spatiul de intalnire a comunitatii locale Nikon. Aici vor fi organizate workshop-uri de fotografie si sesiuni speciale de testare a noilor aparitii din gama producatorului japonez inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine.

Asteptam iubitorii de fotografie in Yellow Store Constanta din Maritimo Shopping Center, Bd. Aurel Vlaicu nr. 220, incepand cu 28 octombrie 2011, in fiecare zi intre orele 10-22.

Bucuresti, 27.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *