free download 78 travel guides written by experts

“Yaman” – un nou serial turcesc de succes la KANAL D

Din 12 decembrie, “YAMAN” ii ia locul lui “Suleyman Magnificul”, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00

Kanal D continua sa aduca telespectatorilor cele mai bune seriale turcesti, astfel ca dupa ce a lansat pe piata din Romania titluri care au batut recorduri de audiente, precum “1001 de nopti”, Feriha”, “Tradarea” si “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, va difuza serialul “Yaman” (titlul original: Med Cezir), de vineri, 12 decembrie.

Incepand de saptamana viitoare, dupa ce productia “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” ajunge la final, publicul se va atasa de personaje carismatice si povestile complicate din “YAMAN”. Din distributie fac parte si actori cu care publicul din Romania este deja familiarizat. Pe Catagay Ulusoi, interpretul lui Yaman, publicul a avut ocazia sa-l urmareasca in serialul “Feriha”, iar Baris Falay, care il interpreteaza pe avocatul Selim, a jucat in “Ezel” – serial de succes difuzat de Kanal D.

Yaman este personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Cand Yaman este luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez si de catre sotia acestuia, Ender, acestia nici nu banuiesc ce schimbari va produce acest tanar in vietile lor si ale celor din jur. Mert, fiul lor educat si introvertit, il considera pe Yaman si frate, si prieten caruia ii impartaseste modul lui ciudat de a privi lumea, dar si incercarile si necazurile prin care trece in incercarea de a castiga inima lui Eylül Buluter. Yaman se va indragosti curand de Mira Beylice, dar dragostea lor este incercata permanent de incapacitatea tinerilor indragostiti de a scapa de trecut si de prejudecatile celor din jur.

Distribuție:
Cagatay Ulusoy (cunoscut publicului din serialul FERIHA) – Yaman, un adolescent inteligent, dar care a crescut intr-o familie cu probleme. Tatal natural a parasit familia de multa vreme, iar cel vitreg se poarta dur cu copiii sotiei.
Serenay Sarîkaya – Frumoasa Mira, fiica mai mare a lui Faruk, este cea mai populara tanara din cartierul bogatasilor.
Taner Olmez – Mert, fiul lui Selim și al lui Ender, este un adolescent foarte cultivat, dar introvertit. Singurii sai prieteni sunt eroii benzilor desenate.
Mine Tugay – Ender, mama lui Mert, sotia lui Selim, este arhitect de success si fiica unui om de afaceri de succes.
Bariș Falay (a jucat in EZEL) – Selim este un avocat de succes care provine dintr-o familie saraca. A avut sansa de a fi ajutat si a mers pe drumul drept urcand in ierarhia sociala. In facultate s-a indragostit de Ender, o fata foarte bogata, care i-a devenit sotie.

Bucuresti, 04.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *