free download 78 travel guides written by experts

XPLAIN, Sponsor al Conferintei “_AllThingsFacebook”, in cadrul careia Stefanos Karagos este

Guest Speaker

XPLAIN este onorată să fie sponsorul Conferinţei “_AllThingsFacebook”, care va avea loc marţi, 20 martie, la hotelul “Crowne Plaza” din Bucureşti. Stefanos Karagos, fondatorul XPLAIN, va susţine o preyentare specială în domeniul social media, pe tema “Sex, Lies and Facebook” (Sexul, minciunile şi Facebook), cu privire la ceea ce funcţionează sau nu pe Facebook.

Stefanos Karagos este antreprenor, expert în social media și vorbitor cu experiență, recunoscut pentru punctele de vedere valide și revoluționare asupra strategiilor de social media și de WOM Marketing. Recent, prezentarea sa pe teme business “Social Media is Dead. Long Live Social Media  ROI” (Social media a murit. Trăiască social media ROI), a fost clasificată drept a treia cea mai populară prezentare pe anul 2011 din lume. Pe lângă aceasta, prezentarea sa de la “Digital Marketing Forum” din Bucureşti, "Ideas for Promoting in Social Media" (Idei privind promovarea prin social media), a născut un interes deosebit şi a impresionat chiar după primele acorduri ale vorbitorului care a reuşit să elaboreze conţinut nou, pe măsura desfăşurării discursului.

XPLAIN este agenția cu activitate digitală cu cea mai amplă și rapidă creștere în Europa și Orientul Mijlociu, defășurându-și activitatea in 6 țări și furnizând servicii unice in domeniul Social Media & Word-of-Mouth. În România, XPLAIN este mândră de proiectele complexe pe care le-a finalizat, fiind considerată, în momentul de faţă, cea mai solidă companie din ţară pe piaţa de profil.

Prin intermediul strategiilor de Word of Mouth Marketing si de activare pe social media, XPLAIN a reuşit să integreze branduri renumite, de amploare globală, cum ar fi, Pepsi, Lay’s, Lipton Ice Tea, KRAX, Star, Prigat şi multe altele, în experienţe interactive unice, cu rezultate strategice măsurabile!

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *