Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

XPLAIN lanseaza o serie de agregatoare de continut pentru sprijinirea dezvoltarii brand-urilor

prin Social Media

XPLAIN, Agenție de top de Content Marketing, specializată în Social Media și Word of Mouth Marketing, anunță cu plăcere lansarea unei serii de agregatoare de conținut deschise accesului brand-urilor. Ca parte a eforturilor continue depuse de companie în vederea inovării și a dezvoltării de piață a mărcilor prin intermediul Social Media, XPLAIN a realizat designul și a creat o serie de agregatoare de conținut care concentrează conținuturi utile, știri și informații ce pot ajuta brand-urile să își atingă potențialul maxim în Social Web. Website-urile sunt adaptate piețelor verticale pentru a satisface nevoile specifice ale segmentelor de piață și pentru a putea fi accesate în mod liber de către profesioniști. Aceste website-uri sunt:

fmcg.xplain.co pentru companiile care doresc să acceseze cu ușurință cele mai bune idei și știri din Social Media cu privire la bunurile de larg consum (FMCG).

csd.xplain.co, creat pentru a găzdui cele mai relevante informații și știri despre campaniile online și offline din industria de băuturi răcoritoare carbogazoase (CSD).

social-media.xplain.co un hub care oferă o mulțime de informații despre ultimele noutăți și tendințele cele mai actuale pentru brand-uri din lumea Social Web.

Toate aceste website-uri sunt updatate zilnic de echipa de experți XPLAIN, care selectează cu grijă doar cele mai semnificative și mai valoroase știri din fiecare domeniu, astfel încât să fie prezentate conținuturi relevante actualizate constant, cu referire atât la Social media, cât și la domeniul de afaceri ales!

Cu asemenea acțiuni strategice, XPLAIN își stabilizează leadership-ul în lumea marketingului din Social Media. În plus, compania rămâne fidelă viziunii sale de asistare a brand-urilor și a profesioniștilor în înțelegerea valorii social media, oferindu-le informații semnificative și instrumente de cunoaștere. Aceste demersuri vor continua, urmând să fie lansate în curând mai multe agregatoare de conținut!

Bucuresti, 25.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *