free download 78 travel guides written by experts

XPLAIN “ghideaza” Baneasa Shopping City in lumea digitala

În cadrul procesului nostru de extindere a portofoliului de clienţi internaţionali, am început o colaborare nouă şi dinamică cu Baneasa Shopping City (//www.baneasashoppingcity.ro/), precum şi cu multiplex-ul alternativ Grand Cinema Digiplex, situat în cadrul centrului comercial.

Printr-o strategie bine realizată elaborată de agenția noastră, am dezvoltat o platformă de comunicaţii integrată prin Social Media, care combină tehnologiile online, mobile şi digitale. Scopul nostru a fost acela de a promova într-un mod unic şi dinamic centrul comercial Baneasa Shopping City şi Grand Cinema Digiplex.

Baneasa Shopping City este situat în Bucureşti, România şi este unul dintre puţinele centre comerciale din Europa care oferă o experienţă unică de cumpărături şi divertisment!

Dimensiunile sale fabuloase (85.000 mp.), numeroasele magazine (300), Grand Cinema Digiplex (14.000 mp.), cele 2600 locuri, cele 13 săli de Cinema, precum şi marea varietate a serviciilor de calitate și delectările gastronomice, transformă Baneasa Shopping City într-o destinaţie ideală!

XPLAIN este principala Agenţie de Marketing care a cunoscut cea mai rapidă dezvoltare în Europa şi Orientul Mijlociu, funcţionând în 7 ţări şi oferind Servicii Unice de Social Media & Publicitate prin comunicare.

Clienţii noştri de marcă sunt companii din domeniul Retail, Finanţe, Tehnologie, Divertisment, Automobile, FMCG.

Echipa noastră este formată din profesionişti în domeniul online, cu experienţă, dinamici şi ambiţioşi, care colaborează pentru a oferi mărcilor soluţii digitale creative şi avangardiste, rezultate tangibile şi garantate. Scopul nostru este de a integra mărcile în viaţa de zi cu zi!

Bucuresti, 19.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *