free download 78 travel guides written by experts

Xiaomi lansează Redmi 9

  • La un preț recomandat de la 699 lei, Redmi 9 reinventează experiența telefoanelor inteligente entry-level cu o cameră versatilă și performanță excepțională

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi lansarea Redmi 9 în România. Noul smartphone inteligent aduce îmbunătățiri majore față de predecesorul său, fiind dotat cu un sistem quad camera inteligent, un ecran FHD+ de 6.53’’ Dot Drop, un procesor puternic și un design îndrăzneț.

Redmi 9 este disponibil la un preț recomandat de 699 lei pentru varianta de 3GB+32GB iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 749 lei.

Redmi 9 va beneficia de o reducere de 50 lei la lansare putând fi achiziționat la prețul recomandat de 649 lei (3GB+32GB) si 699 lei (4GB+64GB).

Oferta este disponibilă pe canalele de vânzare specializate începând cu data de 2 iulie.

Experiența smartphone-ului entry level se reinventează

Redmi 9 este primul smartphone Redmi echipat cu un set up de camera quad, care permite capturarea oricărui tip de fotografie. Fie că vrei să creezi un instantaneu, o fotografie de grup, o fotografie close up cu detalii impresionante, sau să faci un portret extraordinar, Redmi 9 are câte o cameră potrivită. Cu opțiunile premium cum sunt funcția caleidoscop și funcția de palm shutter, experiența fotografierii devine distractivă și îți dezlănțuie creativitatea.

Mai mult, utilizatorii se pot bucura de experiența unui ecran mai mare și mai performant. Cu un display FHD+ de 6.53’’ Dot Drop, Redmi 9 oferă o experiență vizuală optimă, în care fiecare detaliu se vede cu maximă claritate. De asemenea, vine cu certificare TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră și protecție Corning® Gorilla® Glass.

Performanță optimizată

Redmi 9 este echipat cu procesor MediaTek Helio G80 SoC, care oferă o performanță îmbunătățită cu 207%* față de modelul anterior. Împreună cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh, cu Redmi 9 ai toată puterea necesară pentru a folosi telefonul atât pentru activități profesionale cât și pentru relaxare. Redmi 9 suportă încărcare rapidă de 18W, astfel nu va trebui să îți întrerupi activitățile realizate de pe telefon pentru mult timp atunci când se descarcă.

Design elegant cu și mai multe opțiuni pe care le vei îndrăgi

Redmi 9
Redmi 9

Redmi 9 are un design impresionant care te va cuceri. Pe spate are o culoare în gradient și textură antiamprentă. Pe partea din spate are un senzor de amprentă cu formă circulară poziționat sub camere, care urmează linia de design a seriei Redmi. Toate acestea fac Redmi 9 un telefon confortabil atunci când este ținut în mână ușor de deschis.

Redmi 9 este dotat cu o mufă de 3.5mm pentru căști, infraroșu și NFC multifuncțional**. De asemenea, telefonul are dual SIM și un slot suplimentar pentru microSD. Cu Redmi 9, utilizatorii nu trebuie să facă niciun compromis, pot avea tot ce își doresc de la un telefon.

Redmi 9 va fi disponibil în 3 variante de culoare: Carbon Grey, Ocean Green și Sunset Purple.

Redmi 9 Specificați tehnice:

Redmi 9 

Ecran

6.53’’ FHD+ Dot Drop

Luminozitate 400 nit

Contrast: 1500:1

NTSC: 70%

Certificare TÜV Rheinland pentru lumină albastră 

Mod de citire 2.0

Corning® Gorilla® Glass 3 

Camera principal

Cameră wide de 13MP

Cameră ultra wide de 8MP, 118° FOV

Cameră macro de 5MP  

Senzor de adâncime de 2MP 

Camera frontală

Cameră selfie de 8MP

Corp

Rezistent la stropi 

Dimensiuni

163.32 x 77.01 x 9.1mm

Procesor 

MediaTek Helio G80 

Tehnologie de procesare de12nm  

Procesor oct-core, cu viteză de 2.0 GHz 

Greutate

198g

Siguranță 

Senzor de amprentă pe spate 

Autentificare facială

Încărcare 

Baterie de 5020mAh

Încărcare rapidă de 18W  

Încărcător rapid de 10W în cutie 

Rețea 

Dual 4G standby

Conectivitate

Bluetooth 5.0 

NFC** multifuncțional

Infraroșu

Sistem de operare

MIUI 11 bazat pe Android 10

Opțiuni de memorie

3GB + 32GB, 4GB + 64GB**

Capacitate de stocare cu posibilitate de upgrade până la 512GB 

Culori

Carbon Grey, Ocean Green, Sunset Purple 

*Informații obținute prin teste interne realizate de Xiaomi.
** Disponibilitatea poate varia în funcție de piețe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *