free download 78 travel guides written by experts

Xella Ro participa la Ambient Construct

Ytong sustine viitorul “verde” in constructii

Xella Ro participa la targul specializat in constructii Ambient Construct, desfasurat la Cluj-Napoca intre 17 si 21 februarie 2010. Prezenta la targ a companiei va pune accent pe solutiile rezidentiale oferite si pe eficienta energetica a constructiilor realizate cu Ytong.

“Standul Ytong isi asteapta vizitatorii cu o prezentare detaliatã a tuturor aplicaţiilor blocurilor de zidãrie Ytong în construcţii rezidentiale, a uneltelor şi tehnicilor speciale, precum şi a serviciilor customizate oferite. Consilierii Ytong sunt gata sã ofere toate informaţiile necesare, cataloage de produse, demonstraţii practice şi rãspunsuri la toate întrebãrile privind tehnologia viitorului în construcţii rezidenţiale, eficienţa economicã şi eficienţa energeticã”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager, Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

“De asemenea, avand in vedere dinamica actuala a pietei, vom oferi cu placere consultanta celor care doresc sa initieze proiecte de renovare. Suntem bucurosi de participarea la acest targ, asa cum suntem de fiecare data la intalnirea cu clientii,”, a completat Dragne.

Bucuresti, 16.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *