Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY aduce în atenție stilul excepțional al pieselor de colecție marca S.T. Dupont

Joi, 17 octombrie, cel de-al doilea sezon de evenimente din conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu o călătorie într-un cadru exclusiv, unde focusul a fost pe accesoriile deosebite dedicate artei scrisului și artei focului din cea mai recentă colecție S.T. Dupont.

Colecția Seven Seas aduce de asemenea un omagiu începuturilor casei S.T. Dupont, când meșterii artizani construiau cufere de călătorie rafinate, adesea monogramate, pentru elita ce călătorea cu bărci și vapoare peste Ocean.

Astăzi, S.T. Dupont își păstrează inspirația escapistă cu ediția limitată Seven Seas, celebrând libertatea neînfricată a celor ce iubesc călătoriile pe mare.

Evenimentul a avut loc în cadrul restaurantului Melt din Băneasa Shopping City, în prezența Olgăi Pasternak, Director S.T. Dupont Eastern Europe. Invitații au fost întâmpinați într-un cadru select și s-au bucurat de muzică live la saxofon, de mâncare delicioasă și de o demonstrație de caligrafie asigurată cu instrumente de scris S.T. Dupont.

S.T. Dupont Xclusive 1

Produsele S.T. Dupont se găsesc în rețeaua magazinelor El Unico și a magazinelor Kultho din întreaga țară, cât și online pe www.bb-shop.ro.

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului. Centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului, cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Despre Băneasa Shopping City și Băneasa Xclusive

Băneasa Xclusive este conceptul Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City reunind – lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre S.T. Dupont

S.T. Dupont înseamnă pasiunea pentru a crea obiecte de lux deosebite. Un atelier de design unde ideile și inovația sunt aduse la viață și unde calitatea este adjectivul de bază. O moștenire ce datează din 1872, unde cei mai renumiți artiști francezi sunt aleși pentru a renaște meștesugurile unice ale vremurilor trecute și pentru a crea accesorii exclusiviste și exceptionale. S.T. Dupont îmbină tehnologia cu expertiza pentru a crea produse de calitate, proiectate individual și asamblate pentru a dăinui. S.T. Dupont este un atelier unde cei mai talentati artizani îmbină invovația cu șaptesprezece meștesuguri rare, utilizand ultimele tehnologii pentru a transforma materiale moderne în adevărate obiecte ale dorinței, în obiecte sinonime cu frumusețea și moșteniri pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *