free download 78 travel guides written by experts

X Factor – start in forta la Antena 1

Prima ediție a show-ului care a scris istorie, X Factor a luat startul în forță aseară la Antena1. După luni întregi de pregătiri și audiții, telespectatorii s-au putut bucura de prima ediție a mega show-ului, în care au avut ocazia să vadă o parte dintre concurenții veniți la audiții în București și Timișoara. Voci puternice, momente memorabile, uneori amuzante, reacții neașteptate, povești fascinante și foarte multe emoții. Așa s-ar descrie în câteva cuvinte prima ediție la care s-au uitat și peste un milion de telespectatori din mediul urban.

Muzica a început! Show-ul care a depășit statutul de emisiune și a devenit un fenomen, X Factor a debutat aseară la Antena1 cu o ediție de excepție, un super spectacol făcut de concurenții veniți la Timișoara și București pentru audiții. Nu au lipsit momentele amuzante sau reacțiile surprinzătoare ale juriului, însă seara a fost dominată de voci bune și concurenți care ar putea avea factorul X.

Una dintre cele mai puternice voci ale serii a fost cea a Irinei Florea. Tânăra de doar 17 ani din Jimbolia a venit la audiții în Timișoara și a reușit să impresioneze juriul cu vocea ei puternică, dar și cu prezența scenică excepțională. Irina a ales să interpreteze piesa «This boots are made or walking» și l-a făcut pe Adrian Sînă să exclame: “Vreau să plătesc bilet la un concert de-ale tale”. Adi nu a fost singurul jurat impresionat de prestația de excepție a Irinei. Mihai Morar i-a spus și el tinerei: “ Ai cântat ca un superstar”.

Dacă cei doi jurați au fost impresionați de prestația tinerei, Paula Seling a fost surprinsă de un concurent care, deși a povestit că de regulă cântă muzică de petrecere într-un restaurant, a uimit cu interpretarea sa originală a piesei lui James Brown, I feel good. A ridicat Sala Palatului în picioare, în timpul audițiilor și i-a convins pe toți că merită să meargă mai departe.

Din show nu au lipsit nici momentele emoționante sau amuzante. Telespectatorii le-au gustat din plin, vârful de audiență atingând 28,6% share și 9.5% rating la nivelul targetului 15-54 urban. Unul dintre cele mai emoționante momente ale show-ului a fost interpretarea piesei Holograf, Fără ea de un tânăr din Timișoara. Momentul l-a făcut pe Dani să lăcrimeze, însă nu a convins-o pe Paula Seling să voteze Da.

Show-ul continuă și astă seară, de la 20.20, cu o nouă ediție, în care telespectatorii vor avea ocazia să vadă alte momente inedite din timpul audițiilor.
Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L


Bucuresti, 18.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *