free download 78 travel guides written by experts

X Factor preferatul romanilor si in reluare

X Factor s-a impus lider detaşat de audienţă şi ieri, în reluare, după ce sâmbătă seara a fost preferatul absolut al românilor. Aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit în medie X Factor sâmbătă seara şi încă 400.000 ieri, când Antena 1 a difuzat reluarea show-ului. Vocile bune, dar şi poveştile interesante i-au ţinut pe cei mai mulţi telespectatori aproape de Antena 1 la difuzarea ultimei ediţii X Factor cu imagini filmate la auditii. De saptamana viitoare începe tabara de pregatire, unul dintre cele mai tensionate şi interesante momente ale show-ului. Aproape 10.000 de telespectatori au urmărit sâmbătă seara show-ul live pe site-ul Antenei 1.

Audienţele înregistrate de X Factor sunt în continuă creştere. Show-ul de la Antena 1 rămâne în continuare preferatul românilor după ce sâmbătă şi duminică, la reluare, s-a impus lider de audienţă. Sâmbătă seara X Factor a înregistrat o audienţă medie de 7.6 procente atât la nivelul targetului all urban cât şi în rândul publicului comercial al Antenei 1. Locul al doilea a fost ocupat de Pro Tv, cu 5.7% şi respectiv 4.8% rating.

Clasamentul s-a păstrat şi duminică când Antena 1 a înregistrat în intervalul de dfiuzare al reluării X Factor 3.8 procente de rating la nivelul targetului 15-54 urban şi 3.4 în rândul publicului din mediul urban. Şi de această dată, pe locul al doilea s-a clasat tot Pro Tv.

Celor aproape 900.000 de telespectatori din mediul urban care au urmărit sâmbătă seara X Factor li se adaugă şi cei 10.404 români care au urmărit emisiunea live pe site-ul Antenei 1.

De săptămâna viitoare, telespectatorii pot urmări evoluţia concurenţilor în tabăra de pregătire. Tabara de pregătire sau Bootcampul va reuni într-o locatie din Bucureşti toţi concurenţii care au trecut de faza Auditiilor în toate cele cinci oraşe. Pe parcursul a trei zile de probe şi provocări juriul va selecta pentru etapele urmatoare cei mai buni 24 de concurenţi. Concurenţii nu vor fi însă singuri pe parcursul acestor zile. Ei vor beneficia de sfaturile Crinei Mardare şi ale lui Tonkins Anderson în materie de antrenament vocal şi coregrafie.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targeturile 15-54 urban si all urban

Bucuresti, 10.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *