free download 78 travel guides written by experts

X Factor la Sinteza Zilei

Juriul si prezentatorii X Factor vor fi în această seară invitaţii lui Mihai Gâdea

În această seară, într-o ediţie specială Sinteza Zilei, juriul şi prezentatorii X Factor vor vorbi despre marea premieră a celui mai tare show de divertisment al deceniului, de sâmbătă 17 septembrie.

Invitaţii lui Mihai Gâdea din această seară vor fi Paula Seling, Mihai Morar, Adrian Sână, Răzvan Simion şi Dani Oţil. Altfel spus, cei care începând de sâmbătă, 17 septembrie, vor putea fi văzuţi în acţiune la X Factor.

În vreme ce Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sînă îi vor evalua pe concurenţi decizând cine va merge în etapa următoare, Răzvan şi Dani vor fi alături de participanţi şi de famiile lor, le vor pondera emoţiile şi asculta poveştile. Cei cinci vor vorbi în această seară, despre momentele emoţionante sau amuzante, despre poveşti de viaţă desprinse parcă din filme, pe scurt, despre concluziile a cinci luni de periplu prin ţară în căutarea următorului super star al României.

Fenomenul X Factor a cuprins deja întreaga ţară odată cu audiţiile, prima etapă a show-ului. Peste 10.000 de oameni au venit să asiste la un show cum nu s-a mai auzit, dintre care peste 600 au trecut prin faţa juriului în calitate de concurenţi. Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti au fost oraşele care i-au reunit pe toţi cei care au dorit să le demonstreze Paulei Seling, lui Mihai Morar şi lui Adrian Sînă că au factorul X. Dintre cei 600 de concurenti, 200 s-au calificat în etapa taberei de pregătire, iar dintre aceştia, doar 24 vor lua parte la semifinale. Toate etapele show-ului care a înnebunit o lume întreagă vor putea fi urmărite la Antena 1, începând de sâmbătă, 17 septembrie.

Fără bariere de vârstă sau stil, «X Factor» a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Sinteza Zilei poate fi urmărită în fiecare zi de luni până joi, de la 21.45, numai la Antena 3.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *