free download 78 travel guides written by experts

www.tipografiamea.ro – tiparul e mai aproape de tine

Am inceput sa tiparim acum 14 ani. Am invatat in permanenta si am acceptat provocari. Acum stim ca in afara de echipamente, cunostinte si experienta, punctul nostru forte sunt serviciile pe care vi le oferim. De la idee si pana la produsul finit, 100 de specialisti accepta provocarile de zi cu zi si cauta cele mai bune solutii pentru ca produsele tiparite de noi pentru dumneavoastra sa-si atinga scopul pentru care au fost create. Pentru ca dorim sa fim in permanenta aproape de dumneavoastra, va oferim un nou serviciu: solicitarea de preturi on-line cu raspuns in 24 de ore. Va invitam sa accesati site-ul www.tipografiamea.ro si sa cereti o oferta de pret pentru produsele tiparite de care aveti nevoie. Este foarte simplu: selectati produsul pentru care solicitati oferta de pret, completati formularul si trimiteti cererea. In 24 de ore veti primi raspunsul nostru!

 Primii 100 de clienti care vor comanda prin intermediul site-ului www.tipografiamea.ro vor primi cadou 200 de carti de vizita !

Tipografia Dacris isi desfasoara activitatea in Constanta, intr-o locatie de 1200mp. Gama de produse pe care o realizam este extrem de variata, de la carti de vizita, blocnotesuri, afise, cataloage si brosuri, pana la formulare tipizate in modul continuu. Dotarile tehnice ne permit o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste formatul de tipar, numarul de culori si dimensiunile.

Pentru a raspunde tuturor cerintelor de pe piata legate de termene de livrare cat mai scurte, tiraje incepand de la cateva bucati si materiale promotionale personalizate, am deschis Centrele de tipar digital Xprime Cafe. In prezent ne puteti gasi in Bucuresti si in Constanta.

Suntem tipografia completa! Daca aveti doar o idee despre ceea ce va doriti, va putem ajuta ca ideea sa devina realitate. Toate operatiunile se executa “in house”, ceea ce reduce costurile si timpii de executie.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *