free download 78 travel guides written by experts

www.remington-style.ro, proiect marca Delazero.com – premiul publicului la Gala Premiilor

eCommerce 2012

www.remington-style.ro, proiect marca Delazero.com, a primit premiul publicului în cadrul Galei Premiilor eCommerce. Premiul vine ca o certificare a efortului depus de companie pentru a întâmpina şi a satisface nevoile lor şi îl plasează ca etalon în branşă, cu atât mai mult cu cât site-ul nu a împlinit încă doi ani de la înființare.

Nu este însă primul premiu de gen primit de companie. Anul trecut, în cadrul aceleiaşi Gale, Delazero.com a primit aceeaşi distincţie, pentru www.24shop.ro.

Delazero.com are în portofoliu patru magazine online, monobrand şi multibrand: www.ottershop.rowww.remington-style.ro, www.delonghi-store.ro şi www.24shop.ro.

Diversitatea domeniilor în care activează compania este deopotrivă o provocare şi o necesitate. Delazero.com preia externalizarea serviciilor de eCommerce pentru diverse companii sau branduri, stabilind o strategie de dezvoltare, realizând şi implementând platforme customizate, creând și gestionând site-urile de brand de la stadiul de concept, până la serviciile post vânzare.

Pe lângă premiul obţinut, anul acesta, platforma de eCommerce a avut şi patru nominalizări, în trei categorii: ”Cel mai bun site în categoria Fashion” cu www.ottershop.ro, “Cel mai bun site în categoria IT&C- cu “www.remington-style.ro şi www.delonghi-store.ro, Best Start Up – www.ottershop.ro şi Experienced cu www.remington-style.ro.

“Să fim aleşi preferaţii publicului pentru al doilea an consecutiv a fost o mare onoare pentru noi. E o confirmare a faptului că ne facem treaba bine şi că focusul nostru este, într-adevar, înspre utilizatori. Ne bucurăm şi de faptul că am crescut ca număr de site-uri şi, implicit, şi de nominalizari. Avem site-uri care anul trecut au fost nominalizate la categoria Start Up şi acum le-am regăsit la Experienced. Este cazul magazinului www.remington-style.ro. Faptul că am avut mai multe nominalizări este, desigur, un mare plus pentru noi şi pentru imaginea noastră în branşă. Să nu uităm că, până la urmă, suntem pe piaţă de trei ani şi concurăm cu oameni care au pus bazele eCommerce-ului în România.”, spune Carmen Grigore, managing partner Delazero.com.

Anual, Gala Premiilor eCommerce îşi alege câştigătorii. Competiţia se împarte pe trei categorii: Premiile decernate pe baza cifrelor furnizate de RomCard, Premiile proprietare Gala Premiilor eCommerce – acordate prin consultarea magazinelor online, Premiile magazinelor online, în funcţie de votul juriului GPeC 2012 pe Categoriile de Produse/Servicii Comercializate. Users’ Choice este sigurul premiu acordat pe baza voturilor publicului, iar în ultimii doi ani a fost câştigat de către Delazero.com, prin site-urile www.remington-style.ro (2012) şi www.24shop.ro (2011).

www.remington-style.ro este site exclusiv Remington în România, fiind singurul site monobrand pentru produsele Remington. Lansat în noiembrie 2012, site-ul a trecut de 140.000 euro în primul an de la lansare, anul acesta site-ul fiind aproape de a-și dubla cifra de afaceri.

Bucuresti, 01.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *