free download 78 travel guides written by experts

www.paginadeunmiliondelei.ro

o noua metoda de publicitate online

Pe data de 18 Ianuarie 2006 a fost lansat proiectul www.PaginadeunMiliondeLei.ro

Proiectul are la baza ideea britanicului Alex Tew care a creat o pagina web cu scopul de a o transforma intr-un intreg spatiu publicitar.

Imediat dupa lansare, site-ul a inregistrat un interes deosebit din partea vizitatorilor. In zilele ce au urmat s-au inregistrat din ce in ce mai multi vizitatori cu o medie de circa 500 de vizitatori unici pe zi. In acelasi timp au aparut si primii clienti care s-au bucurat de beneficiile acestui proiect. Printre clienti se numara: Land Real Invest, CMDesign, Pila Soft, Fresh News, Ansambluri Rezidentiale.

Dupa o saptamana de monitorizare, site-ul PaginadeunMiliondeLei a urcat pe pozitia a 10-a in categoria Servicii Web conform statisticilor oferite de www.trafic.ro cu cel mai bun ritm de crestere al vizitatorilor pentru aceasta perioada. In total s-au inregistrat 4.115 de vizitatori unici si 15.107 de afisari.

Din 23 ianuarie a fost lansata si varianta in limba engleza pentru a asigura clientilor nostri o vizibilitate cat mai mare, precum si pentru a atrage companiile internationale ce doresc sa fie cunoscute pe piata romaneasca.

Va invitam sa ne vizitati si sa ne scrieti impresiile si sugestiile dumneavoastra pentru ca tindem spre o imbunatatire continua a proiectului nostru.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *