Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

www.napati.ro: Primul magazin cu toate categoriile de produse bio pentru copii

napati.ro este un one stop shop cu hainute organice, incaltaminte ecologica, produse naturale si organice pentru ingrijirea pielii, jucarii eco-friendly si mancarica bio – destinate bebelusilor si copiilor pana la 16 ani. Pe scurt, un magazin online complet in materie de produse ecologice pentru copii, certificate la cele mai inalte standarde la nivel mondial.

Pentru ca iubesc copiii si vor ca toti parintii sa aiba posibilitatea de a-i creste sanatosi si fericiti, s-au gandit sa aduca in Romania marci – lideri de piata mondiala – atent selectionate si la preturi accesibile pentru toti iubitorii de bio din Romania. Disana, Engel, Pololo, Frugi, Bentley Organic sau Under the Nile sunt doar cateva dintre aceste marci renumite, certificate in tari cu traditie in produse organice si ecologice (Germania, Marea Britanie, SUA). Certificarile acestora: GOTS, IVN, DEMETER, SOIL ASSOCIATION ? si lista poate de asemenea sa continue cu prestigioase organisme de acreditare ecologica.

„Ceea ce facem afecteaza major viitorul copiilor nostri. Sunt in primul rand mamica si, chiar daca fac parte dintr-o generatie care nu a crescut in terminologia bio, am ajuns treptat sa apreciez un alt stil de viata pe care sa il pot oferi copiilor mei. Imi doresc acelasi lucru pentru cat mai multi copii din Romania” afirma Ileana Glodeanu, fondatoare a magazinului online.

Stim ca si dvs. iubiti copiii, asa ca va asteptam cu drag pe www.napati.ro ! Este un site foarte facil de navigat, cu idei de cadouri, cu numeroase filtre si categorizari pentru a fi siguri ca ati ales cel mai bine.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *