free download 78 travel guides written by experts

www.Magielle.ro

Cea mai rafinată experienţă de shopping online

Cea mai cochetă, confortabilă, romantică şi senzuală lenjerie intimă de zi sau de seară este disponibilă acum online la www.Magielle.ro, un boutique multibrand care vă oferă o colecţie unică de produse garantate, atent selecţionate atât calitativ, cât şi ca design şi diversitate. În plus, calitatea serviciilor oferite este desăvârşită.

Etichetele sunt integral traduse şi dispuneţi de un calculator de mărimi cu care nu puteţi da greş pentru o alegere corectă. Totuşi, dacă vă răzgândiţi sau nu vă place produsul, îl puteţi returna în termen de 10 zile. Veţi primi înapoi contravaloarea acestuia sau un alt produs ales de dumneavoastră.

Nu trebuie să vă faceţi griji, aici vă stă la dispoziţie cel mai bun serviciu de Relaţii cu Clienţii, pentru a vă proteja intimitatea şi a vă oferi informaţii complete şi permanent actualizate. Livrarea produselor alese se realizează în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, prin Fan Courier. Produsele sunt ambalate individual în pungi mate, astfel că le puteti primi şi la birou fără ca cineva să poată şti ce conţin.

Plata se poate realiza la livrare, prin card sau prin transfer bancar. La plata prin card sau transfer bancar se acordă o reducere de 5 lei la taxa de livrare. Sunt acceptate cardurile emise sub sigla VISA (Classic şi Electron) şi Mastercard (inclusiv Maestro).

Plăţile prin card sunt perfect securizate. Procesarea datelor furnizate este realizată printr-o legătură securizată, iar datele referitoare la cardul bancar sunt procesate direct pe serverele VISA, respectiv Mastercard, conform sistemului "3-D Secure" aplicat de către GECAD ePayment, folosit de Magielle pentru o maximă protecţie a tranzacţiilor.

Preţurile sunt afişate în lei şi cuprind TVA-ul şi nu este aplicat nici un comision suplimentar pentru tranzacţii. În schimb, Magielle vă răsfaţă cu Gift Card-uri speciale de fidelitate şi multe alte surprize.

Magielle vă dă, de asemenea, posibilitatea de a vă răsfăţa iubita cu un cadou discret. Este vorba de Gift Card-urile pe care le puteţi credita cu ce sumă doriţi şi pe care Magielle le va înmâna pentru dumneavoastră la uşă, în mod gratuit.

Cu Magielle viaţa capătă o nouă dimensiune. Nu ezitaţi să vizitaţi cât mai repede acest site încântător şi să vă bucuraţi de cea mai rafinată experienţă de shopping online. Nu veţi fi dezamăgiţi.

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *