free download 78 travel guides written by experts

www.leds-c4.ro anunta catalogul de corpuri de iluminat Grok 2010

Leds C4 Romania, filiala regionala a Leds C4 Spania, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel mondial, anunta lansarea catalogului Grok 2010. Catalogul Grok 2010 cuprinde, atat colectii noi (Troppo, Arc etc.) cat si produse noi incluse in colectiile existente (Everyday). Colectiile si corpurile de iluminat noi sunt prezentate separat, in cadrul sectiunii speciale “Produse noi”, fiind evidentiate cu eticheta “Nou” si in cadrul sectiunilor clasice de prezentare. Corpurile de iluminat din catalogul Grok 2010 se caracterizeaza prin calitate, inovatie si rafinament, oferind adevarate solutii de iluminat, atat pentru case particulare, cat si pentru hoteluri sau proiecte speciale.

Alaturi de catalogul Grok 2010, www.leds-c4.ro lanseaza, incepand cu saptamana aceasta, noile colectii ale catalogului La Creu. Desi prezinta doar o serie de colectii speciale si nu catalogul definitiv pentru anul 2010, noile solutii de iluminat din gama La Creu se remarca prin designul rafinat si finisajele de exceptie, fiind deosebit de interesante, atat pentru  utilizatorii casnici, cat si pentru magazinele specializate in prezentarea si comercializarea corpurilor de iluminat.

“Leds C4 Romania incepe anul in forta, anuntand deja catalogul Grok 2010 si o serie de colectii noi in cadrul gamei La Creu. Adaptarea excelenta la cele mai recente tendinte ale modei decoratiunilor interioare, materialele de calitate si finisajele de exceptie, precum si preturile accesibile tuturor categoriilor de consumatori (de la consumatori casnici pana la marile lanturi hoteliere sau pana la proiectele stradale de mari dimensiuni) fac din noile colectii lansate in cadrul site-ului www.leds-c4.ro, o adevarata tentatie si o investitie reala, atat pentru anul in curs, cat si pentru perioada imediat urmatoare”, declara Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania. “In plus, pana pe 10.02.2010 mentinem si promotia lansata de sarbatori: discount de pana la 80% din pretul de lista la peste 200 de modele de corpuri de iluminat si un corp de iluminat cadou pentru fiecare client, in functie de valoarea achizitiei (in urma unei comenzi lansate din site-ul www.leds-c4.ro)”, adauga Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania.

Bucuresti, 04.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *