free download 78 travel guides written by experts

www.hamangiu.ro – un site pentru cititori de drept

creat de autorii de site-uri Webvertise

Compania Webvertise e fericita sa anunte lansarea unui site dedicat cartilor de drept: www.hamangiu.ro. Increderea cu care Webvertise a fost investita de client a fost rasplatita pe masura: un site cu design modern, si un impact in randul motoarelor de cautare.
Persoanele care sunt vizate de site-ul www.hamangiu.ro sunt in special: avocati, magistrati, judecatori, notari, procurori, consilieri juridici si profesori. Cititorii editurii Hamangiu pot gasi si pe site legislatie, culegeri de practica judiciara, monografii, tratatele, coduri adnotate, comentarii practice, cursuri universitare si dictionare juridice de care au nevoie.

Site-ul este impartit in urmatoarele sectiuni principale: Cine suntem noi, Noutati editoriale, Stiri si evenimente, Autori, Librariile Hamangiu, Librariile partenere, Contact.

Colectiile Hamangiu si catalogul pe materii formeaza, fiecare, un meniu lateral independent.

Site-ul www.hamangiu.ro intra in contact cu cititorii nu doar prin cartile de drept pe care le promoveaza. Pentru a pastra legatura cu un client, compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a creat o platforma pentru newsletter. Orice vizitator al site-ului poate sa se inscrie pentru a primi newsletterul cu stiri proaspete.

Oricare dintre cartile de drept prezente pe site poate fi comandata prin intermediul magazinului electronic al site-ului. Dupa ce un vizitator alege o carte sau mai multe pentru achizitie, isi va crea un cont pe site si echipa Editurii Hamangiu se va ocupa de livrarea comenzii.

Cel mai mare avantaj al unui vizitator al site-ului nu este atat faptul ca are acces la toata colectia de carti pe care o detine Editura Hamangiu. Nu este nici macar ca poate comanda usor si rapid o carte online, fara sa fie nevoit sa viziteze o librarie. Cel mai mare avantaj al site-ului www.hamangiu.ro este reducerea de pret de pana la 30% pentru un produs cumparat. Vizitatorii site-ului pot fi rasplatiti astfel cu un ajutor palpabili privitor la investitia in educatie. Editura Hamangiu a putut oferi aceasta reducere de pret pentru ca un magazin online reduce mult din costurile de distributie.

Nu se poate uita insa ca site-ul a fost facut de catre o companie care pune mult pret pe optimizarea pentru motoarele de cautare pentru fiecare din clientii sai. In aceasta directie, site-ul are o harta a site-ului, iar fiecare pagina are un link construit optim. In plus fata de acestea, a fost acordata importanta si cuvintelor cheie, descrierii paginilor, si a fost ales un titlu unic pentru fiecare pagina in parte.

Bucuresti, 3.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *