metalshow

www.gps-auto.ro – Primul magazine online cu GPS incorporat

Magazinul online al AROBS Transilvania Software www.gps-auto.ro are de astazi un nou slogan: “Primul magazin online cu GPS incorporat”. www.gps-auto.ro este liderul magazinelor online dedicate exclusiv gps-urilor si sloganul lansat astazi nu face decat sa confirme acest lucru.

Magazinul se adreseaza in special sistemelor de navigare cu GPS si smartphone-urilor cu GPS, oferta constand in cele mai populare produse din gama Mio, E-TEN, MyGuideGPS, Navroad si accesorii destinate acestora.

Prezent in mediul online de la inceputul anului 2006, www.gps-auto.ro isi propune sa ofere clientilor sai produse noi, inovatoare, care sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in materie de tehnologie la preturi competitive. Pe langa PND-urile (Personal Navigation Device) cu GPS si harti detaliate ale Romaniei si Europei,  in oferta gps-auto.ro veti regasi dispozitive GPS cu functii complexe: DVD, TV Tunner, Radio, Bluetooth, Wi-Fi.

Fiind mereu in pas cu tehnologia, www.gps-auto.ro si-a largit oferta de produse prin introducerea in portofoliu a telefonului anului 2007, iPhone, functional in toate retelele de telefonie mobila din Romania, lansat in premiera la SIAB 2007 si a dispozitivului multimedia iPod Touch, cel mai puternic mp3 player disponibil pe piata. 

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, echipa AROBS oferă consultanta tehnica de specialitate. “In cazul in care clientul este nehotarat, acestuia i se poate recomanda produsul care corespunde asteptărilor sale”, a declarat Sergiu Gansca, Director de Vanzari Hardware al AROBS. Produsele comercializate prin www.gps-auto.ro dispun de garantie de 2 ani si service prompt si de calitate.

www.gps-auto.ro isi propune sa isi mentina pozitia de lider in randul magazinelor online specializate in dispozitive GPS prin largirea ofertei de branduri si produse, prin promotii si discounturi, precum si prin posibilitatea clientilor de a-si expune parerile pe noul blog al magazinului.

Bucuresti, 28.03.200

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *