free download 78 travel guides written by experts

www.eflamingo.ro se pregateste pentru sezonul sarbatorilor si prognozeaza

o creștere a vânzărilor în această perioadă

Oficialii Flamingo Group estimează că peste 1% din vânzările acestui an vor proveni de pe www.eflamingo.ro, iar procentul vânzărilor online este așteptat să crească până la 10% în 2010

www.eflamingo.ro, platforma de e-shopping sub licența Flamingo International, a devenit în doar câteva luni de la lansare una dintre cele mai dinamice de pe piața de retail electronic, și are în continuare un potențial uriaș de creștere. Platforma are la bază IBM Web Sphere.

Reprezentanții Flamingo Goup estimează un ritm constant de creștere a vânzărilor pe platforma online, creștere care va ajunge să reprezinte peste 5% din vânzările previzionate pentru 2009, și peste 10% în 2010. Aceste estimări se bazează pe rezultatele actuale obținute de eflamingo.ro, care arată că vânzările online se dezvoltă foarte rapid și că vor atinge mai mult de 1% din cifra de afaceri anuală prognozată.

„www.eflamingo.ro a fost updatat și optimizat continuu din momentul lansării, în urmă cu câteva luni. Înainte de sezonul de vârf al Sărbătorilor, ne-am propus să le oferim clienților noștri acces facil la toate produsele noastre, la ofertele speciale, precum și la ultimele gadget-uri disponibile pe piața din România – și ne-am atins acest scop. eflamingo.ro le oferă clienților noștri posibilitatea de a consulta oferta de produse și de prețuri, și de a achiziționa produse în cel mai sigur și confortabil mod cu putință. Website-ul este foarte user-friendly, asigurând o navigare facilă”, declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Oficialii Flamingo se așteaptă la o creștere a vânzărilor pe www.eflamingo.ro în perioada sărbătorilor de iarnă. Deoarece platforma online este atât de ușor de utilizat și asigură livrarea rapidă și gratuită a produselor comandate, se apreciază că un număr important de utilizatori online vor apela la eflamingo.ro ca la cea mai bună soluție de a cumpăra cadoul potrivit pentru cei dragi.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *