free download 78 travel guides written by experts

www.educreativ.ro premiaza activitatea cadrelor didactice

care utilizeaza resurse educationale moderne

„Clubul Dascalilor Creativi” este o initiativa destinata cadrelor didactice care, prin utilizarea resurselor educationale inovatoare, folosind Tehnologia Informatiei in activitatea didactica de zi cu zi, participa activ la construirea „scolii viitorului”.

In vederea promovarii importantei utilizarii TIC in educatie, „Clubul Dascalilor Creativi” a lansat un concurs cu totul special. Acest concurs sustine proiectul Myria Educational, dezvoltat in cadrul unui parteneriat in care s-au implicat companii de renume din industria IT&C – Complet ElectroServ, Microsoft, SIVECO Romania, AltFactor si AMD.

“Ideea concursului este sa demonstreze importanta introducerii resurselor educationale interactive inca din primele clase, in vederea obtinerii unor rezultate superioare in procesul de predare/invatare. Cu ajutorul lectiilor multimedia, elevii invata inteligent si cu placere”, spune domnul Vasile IFRIM, Director Comercial al companiei ALTFACTOR.

Accesand site-ul www.educreativ.ro, sectiunea „Clubul Dascalilor Creativi”, competitorii vor gasi detalii legate de regulamentul si conditiile de participare la concurs.

Invatatorii si institutorii care folosesc materiale didactice multimedia la clasa au ocazia sa castige, pana pe 15 iunie, 5 calculatoare Myria eCreativ 6+ si 50 de seturi de cate 5 produse eduCreativ la alegere.

Myria eCreativ 6+ contine programe eduCreativ care transforma fiecare lectie intr-o poveste captivanta si plina de invataminte.

Jocul si latura didactica sunt imbinate in mod fericit, in favoarea acesteia din urma.

Proiectata in acord cu programa scolara, acoperind toti anii de studiu din Ciclul Primar, suita eduCreativ vine in sprijinul cadrelor didactice care pregatesc marile performante ale celor mici.

“Lectiile interactive reprezinta un instrument puternic si flexibil cu ajutorul caruia profesorul poate completa procesul traditional de predare prin motivarea elevilor si prin imbinarea diferitelor sisteme de predare. Astfel, elevii sunt stimulati sa experimenteze ceea ce invata, sa aplice in practica cunostintele dobandite, procesul de instruire devenind mult mai eficient” declara Radu Jugureanu, responsabil pentru continut educational in cadrul SIVECO Romania.

Bucuresti, 03.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *