Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

www.dotcommerce.ro -schimbare de look

DotCommerce Romania si-a schimbat look-ul site-ului oficial, dar nu si “ bunele obiceiuri “ ale companiei.Credem in continuare in  simplitatea comertului electronic si a claritatii acestuia.Tocmai de aceea, noul site ofera o interfata de comunicare mult mai prietenoasa.

Va  propunem, incepand de acum, un singur click spre acceptarea de carduri a magazinelor virtuale, iar testimonialele clientilor nostri va vor convinge ca parteneriatul cu DotCommerce Romania in privinta platilor online este cea  mai buna alegere. Puteti sa aflati mai multe despre companie si industria de     e-commerce romanesc accesand  arhiva comunicatelor de presa sau link-ul catre  www.customer-service.ro ( zona interactiva de CRM, construita de catre DotCommerce Romania pentru imbunatatirea comunicarii online, oferind informaţii variate, generale sau specifice legate de 
e-commerce).

Prevenirea fraudelor este un obiectiv in care DotCommerce Romania este alaturi de toti comerciantii sai .Colaboram activ in aceasta privinta cu Politia Romana, Interpol, FBI si alte organisme abilitate. Continuand politica  de prevenire si combatere a acestora va oferim, in cadrul noului site, posibilitatea de raportare online a fraudelor.

Fie ca sunteti deja colaborator al DotCommerce Romania, un posibil client sau reprezentant
mass-media puteti sa luati legatura in timp real, prin intermediul formularelor de contact, cu echipa noastra.

      Va invitam sa vizitati noul www.dotcommerce.ro

Bucuresti, 12.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *