free download 78 travel guides written by experts

www.darom.ro – Site de curatenie birouri si firme inaugurat azi de Webvertise

Oricine poate vizita nou lansatul site www.darom.ro. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a reusit astazi sa incheie un nou proiect de lansare a unor site-uri. Mandria de a avea un nou proiect de succes se alatura satisfactiei lucrului bine facut. Care este publicul tinta al site-ului? Site-ul se adreseaza companiilor care cauta intai de toate servicii de calitate. Serviciile prezente pe site sunt dintre cele mai diverse: Amenajari interioare, Building Administration, Servicii de curatenie, Servicii interne, Servicii resurse umane, Servicii aprovizionare si Dezinsectie si deratizare. Compania se prezinta astfel ca un ofertant de servicii integrate.

Care este castigul maxim adus de site? Cel mai mare avantaj al unui vizitator al site-ului www.darom.ro este usurinta cu care ajunge la informatie. Pe site, reprezentantul unei companii interesate de serviciile Darom poate vedea dintr-o singura privire care sunt optiunile oferite. Fiecare dintrele servicii este bine documentat pe paginile dedicate, si tot ce ramane de facut de catre vizitator este selectia serviciului potrivit.

Prin ce iese site-ul in evidenta? Pe site exista un formular pentru cerere de oferta. Partea deosebita este ca acest formular este disponibil pe toate paginile site-ului. Clientii pot intra astfel in legatura imediat cu compania Darom. Webvertise a reusit astfel sa aduca clientii mai aproape de companie.

Pentru Ionut PARVU, project manager pentru Webvertise, proiectul trebuie analizat in primul rand dupa numarul persoanelor care apeleaza la companie. "Site-ul www.darom.ro este mai mult decat un site de prezentare. Pe site un client este bine sa gaseasca toate metodele de a intra in legatura cu compania. Acesta este de altfel scopul nostru cel mai important: sa obtinem un numar cat mai mare de comenzi prin intermediul site-ului si asta fara sa fim agresivi. Noi consideram ca am reusit" a afirmat Ionut PARVU.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *