free download 78 travel guides written by experts

www.cellartales.com – un proiect cu si despre vin

Cellartales – un loc unde iubitorii de vinuri se întâlnesc zilnic pentru a-şi împărtăşi experienţa, ideile, impresiile, unde puteţi afla răspuns la intrebările despre vin şi unde găsiţi părerea avizată a altor oenofili despre vinurile degustate de aceştia.

Nimic nu este mai frumos decât să savurezi o sticlă de vin bun alături de familie, colegi sau prieteni şi apoi sa discuţi despre ce arome au încântat nasul, ce armonie de gusturi au trezit simţurile. Acompaniat de o mâncare pregătită cu drag – vei avea parte ceea ce se numeşte „înţelegere între popoare”!

Dacă sunt la masă 10 persoane care nu se cunosc şi chiar care nu vorbesc aceeasi limbă, după primul pahar de vin vor găsi o cale de comunicare. Vinul este un mit, un mister, o tradiţie de mii de ani şi în nu în ultimul rând un element cheie care îmbogăţeşte stilul de viaţă al oricărei persoane.

Pe Cellartales veţi putea răsfoi impresiile personale despre vinuri autentice, artizanale, vinuri care se savurează, vinuri care au ceva de povestit. Poveştile lor vă vor purta pe tărâmuri îndepărtate, în lumi fermecate, pline de viaţă şi emoţii fel de fel.

Va aşteptăm, aşadar, în lumea Cellartales!

Contact:
info@cellartales.com
www.cellartales.com

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *