free download 78 travel guides written by experts

www.campionsport.ro – Site de marketing sportiv inaugurat azi de Webvertise

Astazi s-a lansat prin Webvertise un site complet nou: www.campionsport.ro Ce face Webvertise sa considere ca site-ul www.campionsport.ro este deosebit? Elementul diferentiator fata de serviciile oferite pe alte site-uri de gen este impactul grafic. Webvertise a dorit sa realizeze pentru client un site cu design grafic deosebit, tocmai pentru ca este vorba de un site destinat marketingului. Cum arata un internaut dupa ce a vizitat site-ul www.campionsport.ro? Foarte probabil este un pic mai fericit, pentru ca scopul pentru care a intrat pe site este foarte probabil sa fi fost atins. Astfel, pe site esti intampinat cu o structura bine definita, informatiile sunt bine structurate. Desigur, nu puteau lipsi imaginile pe site.

Referitor la structura site-ului, exista doua meniuri importante ale site-ului. Pe de o parte exista meniul clasic, in care cele mai importante sectiuni sunt: Despre noi, Marketing sportiv, Merchandising, Dotari si echipament sport, Contact, Organizare meciuri si Productie audio-video. Vizitatorii pot gasi astfel informatia facil. Exista insa si functii precum sitemap sau meniul din partea de jos a paginii, care faciliteaza si ele navigarea.

Site-ul foloseste avantajul grafic adus de tehnologia Flash, un lucru firesc in lumea publicitatii. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a sugerat folosirea acestei tehnlogii, iar implementarea a fost facuta cu succes.

Conform afirmatiilor lui Iulian DRAGOMIR, director vanzari pentru Webvertise, clientul a fost multumit de rezultatul obtinut. "Campion Sport a avut unele reticente in momentul in care ne-am intalnit pentru a discuta realizarea site-ului. Au existat momente in care discutiile au intrat in impas. Partea buna e ca dupa ce proiectul a fost terminat, clientul este multumit. In prezent realizam servicii de intretinere a site-ului. Va fi mult mai usor pe viitor sa negociem contracte cu clientul nostru."

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *