free download 78 travel guides written by experts

www.cadourichic.ro – Site de cadouri originale relansat astazi

Webvertise anunta azi finalizarea reusita a unui site deosebit pentru cadouri: www.cadourichic.ro. Site-ul se adreseaza internautilor care vor sa cumpere un cadou cu mult bun gust.

Ce face site-ul special? Site-ul este deosebit prin grija fata de client. Un vizitator al site-ului va simti ca este pretuit, ca i se acorda multa valoare, ca site-ul a fost realizat cu el, ca si persoana, in minte. In aceasta idee, se pot prezenta functii de fidelizare a clientilor prin crearea unui profil personal. Apoi fiecare produs are o descriere scrisa cu pasiune, iar aceasta pasiune se transmite prin felul in care e scris textul. Cadourile au fost alese cu atentie, iar pe site sunt oferite mai multe metode de contact. Paginile contin optiunea de a anunta un prieten.
Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a inteles ca vizitatorii sunt cheia pentru un site, si trebuie tratati foarte bine. In acest sens, cel mai important avantaj din perspectiva unui vizitator al site-ului www.cadourichic.ro, comparativ cu situatia in care site-ul nu ar fi existat este: usurinta cu care se pot compara preturile. Un vizitator va putea vedea multe produse, si apoi sa ia o decizie in cunostinta de cauza.

Referitor la structura site-ului, exista doua meniuri importante ale acestuia. Pe de o parte exista meniul clasic care contine pagina de comenzi, modalitati de plata si livrare si o pagina de contact. In plus fata de aceste sectiuni, pe site se pot comanda si cadouri pentru aniversare, pentru zile de nastere, sau sarbatori. Toate aceste tipuri de cadouri au fost grupate pe mai multe categorii.

Pentru Dana VAJEA, designer pentru Webvertise, www.cadourichic.ro trebuie sa impresioneze prin design. "Site-ul www.cadourichic.ro exprima valorile companiei: pretuirea gustului bun, dragostea de frumos, atentia la detalii. Am vrut ca orice parte a site-ului sa transmita acest mesaj, iar mesajul combinat sa fie unul singur: aspectul elegant este foarte important. Faptul ca prin relansarea site-ului numarul clientilor a crescut ne face sa credem ca scopul nostru a fost atins." a afirmat Dana VAJEA.

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *