free download 78 travel guides written by experts

www.anunturitotale.ro – Site complet de anunturi inaugurat azi

Webvertise inaugureaza astazi un site de anunturi deosebit. www.anunturitotale.ro pune accent pe gasirea de informatii cat mai rapid. Site-ul are o oferta completa de anunturi din Romania.
Elementul diferentiator al site-ului realizat de compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise este accesul la informatie. Pagina principala are o lista cu domeniile cele mai importante ale anunturilor, pentru acces facil. Mai mult decat atat, pe homepage sunt prezente si subcategoriile, astfel incat este posibil accesul direct la sectiunile si subsectiunile dorite. O functie de cautare este prezenta si ea. Particular functiei de cautare este faptul ca ofera optiuni avansate de cautare. Butonul de adaugare a unui anunt e si el vizibil, pentru a incuraja utilizatorii sa gaseasca solutii.

Atunci cand cineva doreste sa pastreze un anunt intr-un ziar sub forma clasica, va marca acel anunt pe ziar, si ulterior va gasi anuntul rapid. Webvertise a implementat aceasta optiune si in mediul online. Astfel, pe site se pot bifa anunturi, care se vor adauga unei liste. Cand selectia se incheie, lista poate fi afisata pe ecran. Pentru a duce insa apropierea de formatul fizic a unui ziar mai departe, lista obtinuta poate fi printata, si se va obtine un document in format fizic cu anunturile alese. Rezulta in acest mod un fel de ziar personalizat, ce contine doar anunturile dorite.

Elementele de interactiune ale site-ului cu utilizatorii sunt diverse. Astfel, o pagina poate fi recomandata unui prieten, iar un anunt necorespunzator poate fi semnalat catre administratorii site-ului. Bineinteles, exista si optiunea de adaugare a unui anunt si de a contacta echipa Anunturi Totale.

Exista persoane care s-ar astepta la o descriere monotona pe pagina "Cum publici un anunt?". Clientul Webvertise a ales insa optiunea de a prezenta aceste informatii sub forma unui clip video. Site-ul castiga astfel puncte la capitolul interactivitate, iar mesajul transmis are un impact mai puternic.

Dana VAJEA, designer pentru Webvertise, considera ca grafica unui site poate fi un criteriu important pentru care vizitatorii aleg acel site anume. "Un site de anunturi are un dinamism puternic. Sunt foarte multe anunturi pe site, iar in anunturi se cere o actiune – sa cumperi, sa vinzi, sa suni, sa trimiti email, sa inchei o tranzactie, sa oferi garantii. Am convenit cu clientul si partenerul nostru ca functia de adaugare anunt sa fie foarte dinamica, iar animatia de prezentare sa ofere raspunsul rapid la intrebarea – Ce pot face pe site? Grafica trebuie sa fie in acord cu starea clientului, care cauta actiune. Colaborarea cu clientul a decurs foarte bine, iar rezultatul este ultra-pozitiv." a afirmat Dana VAJEA.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *