free download 78 travel guides written by experts

www.adentity.ro

Agentia de consultanta in relatii publice si comunicare, AdEntity, comunica acum si pe internet la www.adentity.ro

Incepand de azi, Adentity, affiliate of Chime Communications UK, a inaugurat oficial website-ul agentiei.

La adresa www.adentity.ro puteti gasi toate informatiile despre agentie, cine nu suntem si cine suntem, ce actionari avem si ce cifra de afaceri am produs, ce stim sa facem si pentru cine facem, povestim despre pitch-uri “pe bune” si “trantite”, despre noutati din industria de PR din tara dar si din strainatate.

Am initiat chiar si o bursa a proiectelor pentru free lancers si pentru studentii cu idei pe care nu-i ia nimeni, inca, in seama.

Site-ul Adentity este simplu si eficient, in stilul celor ale agentiilor din Marea Britanie cu care ne inrudim, si a fost facut de Claudiu Murariu de la Concept je143, o agentie tip free lancer care a dezvoltat proiecte de web design si marketing on-line atat in tara cat si in strainatate.

Adentity este o agentie de consultanta in relatii publice si comunicare care si-a inceput activitate la jumatatea anului 2003.

Din aprilie 2004 agentia a primit afilierea la cel mai mare grup independent de comunicare din Marea Britanie, Chime Communications UK, afiliat la randul sau la reteaua internationala WPP.
In cei doi ani de activitate Adentity a “prestat” pentru toata gama de clienti, interni si internationali, toata gama de servicii, de la comunicare in criza la conferinte de presa.

Dar, asa cum este normal, mai multe detalii veti gasi pe www.adentity.ro!

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *