free download 78 travel guides written by experts

www.acosmetice.ro anunta noua campanie Avon

cu noi oferte tentante

Vine vara, avem promotii noi, oferte super tentante si noi facilitati pe site

acosmetice.ro, unul dintre cele ai mari magazine on-line de cosmetice din Romania, avand peste 2000 de produse pe stoc livrabile oriunde in tara, anunta inceperea unei noi campanii.

In aceasta luna acosmetice.ro isi inaugureaza forum-ul de discutii, bine structurat, unde utilizatorii pot primi sfaturi de la expertii in domeniul cosmeticelor. “Vrem sa fim mai aproape de clientii nostrii si chiar sa consiliere personala si sfaturi profesionale, sa va recomandam produsele de care aveti nevoie!” a declarat Beauty Consultantul acosmetice.ro. ”Vom raspunde promt si corespunzator intrebarilor dumneavoastra astfel incat dumneavoastra sa puteti folosi cu succes sfaturile noastre.”.

”Dorim sa ne spuneti ce va place, ca sa imbunatatim, sa va placa si mai mult, si ce nu va place, ca sa facem sa va placa, iar acum forumul va simplifica metodele clasice de comunicare dintre noi si dumneavoastra!” a declarat unul Directorul de Marketing acosmetice.ro, la lansarea forum-ului de pe site.

In plus lanseaza noi oferte, cum ar fi: discount-uri la comandarea a doua produse de wellness sau For Men sau la comandarea a trei produse de machiaj, primeste produse gratuite la comandarea unor produse de lux din gama Anew, la comandarea unui deodorant cu bila mai primeste unul gratis, iar la comandarea a doua produse de plaja, fiind in perioada verii primeste un al treilea la pret promotional cu 60% reducere. La fiecare comanda pe site clientii profita de promotii nemaintalnite: fiecare client primeste in colet un produs surpriza cadou, brosura campaniei urmatoare si mostre ale altor produse pentru testare fidelizandu-ne astfel clientii.

Pe langa asta am dezvoltat si sistemul de expediere al produselor, astfel clientii pot alege prin ce sistem de curierat doresc sa primeasca coletul, ajungand astfel sa fim mai aproape de client, de preferintele si nevoile acestuia.

Bucuresti, 19.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *