free download 78 travel guides written by experts

WWF-Romania lanseaza Magazinul de Pwwfosenii, o propunere filantropica pentru cadoul de Craciun

România lansează primul magazin online de jucării de pluș ale cărui vânzări contribuie integral la proiectele organizației de mediu: pwwfosenii.ro.

Toți banii obținuti din produsele cumpărate reprezintă donații pentru WWF, care derulează programe de conservare a habitatelor speciilor pe care jucăriile le reprezintă: urși bruni, râși, tigri.

Magazinul de Pwwfoșenii este o alternativă inedită, filantropică, la ofertele comerciale din în perioada Sărbătorilor și o soluție rapidă pentru a contracara goana după cadouri specifică sezonului. În Magazinul de Pwwfosenii și-au făcut loc 800 de produse personalizate, jucării de pluș WWF de calitate.

Fiecare Pwwfoșenie e unică. Găsește-o pe cea care ți se potrivește!

Numele și descrierile Pwwfoșeniilor pot părea amuzante la prima vedere, însă în spatele fiecărei jucarii se află povestea reală a unui animal sălbatic pe care WWF îl protejează, fie că vorbim de ursul brun, de râs sau de tigru. Pentru a susține inițiativele organizației, atât la nivel național, cât și internațional, cei interesați se pot implica foarte ușor, prin simpla achiziție online a unei jucării de pluș. Pe lânga ușurința cu care se poate face o donație către proiectele organizației, Magazinul de Pwwfoșenii vine în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care, în perioada Sărbătorilor de iarnă, caută un cadou special. Acesta va fi livrat în maximum 2 zile direct la adresa celui căruia îi este destinat cadoul.

Magor Csibi, Director WWF-România, consideră că Donațiile individuale de la susținătorii WWF sunt cruciale pentru sustenabilitatea și dezvoltarea pe termen lung a proiectelor organizației. Experiența ultimilor ani ne-a demonstrat că avem foarte mulți oameni alături de noi, care ne sprijină ori de câte ori este nevoie pentru a proteja natura sălbatică din România.

Quickdata, agenția care s-a ocupat de Campania de Crăciun pentru WWF-România, descrie procesul din spatele ei: Deși principala noastră activitate este vizualizarea de date, ne ocupăm, atunci când avem oportunitatea, și de colectarea lor. Așa am început cu WWF-România o colaborare în zona fundraising-ului. Pentru Crăciunul acesta am creat Magazinul de Pwwfoșenii. Ne-am propus ca oamenii să poată face anul acesta, de Secret Santa, un cadou care chiar să aibă impact și să fie Moș Craciunul Secret al unui urs din pădurile României.”

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *