free download 78 travel guides written by experts

Wunderman sustine hocheiului romanesc si organizeaza prima gala dedicata acestui sport

Agentia Wunderman a organizat la inceputul lunii aprilie, prima Gala a Hocheiului Romanesc, eveniment care a avut drept scop sustinerea si promovarea pasiunii pentru hocheiul profesionist. 2011 este primul an in care performanta pentru acest sport este recunoscuta oficial si premiata prin intermediul unei gale de anvergura.

„Nu este pentru prima data cand agentia noastra sprijina neconditionat proiecte in care crede. Dincolo de efortul  depus pentru organizarea unui eveniment care sa fie un moment de celebrare a valorilor acestui sport, consideram ca hocheiul romanesc si sportul, in general, merita o incurajare sustinuta” a declarat Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman.

In cadrul primei editii au fost premiati cei mai buni jucatori ai sezonului 2010 – 2011 intern care tocmai s-a incheiat: cei mai buni antrenori, golgheterul sezonului si cel mai bun jucator debutant, dar a fost apreciata si implicarea de care au dat dovada autoritatile centrale si locale pentru sprijinirea hocheiului romanesc.

"Gala Hocheiului Romanesc a fost o ocazie extraordinara de a recunoaste si premia performantele individuale si colective, iar agentia Wunderman a fost alaturi de noi in organizarea evenimentului. Prima Gala a Hocheiului Romanesc a insemnat celebrarea unor momente istorice ale hocheiului romanesc: finalizarea a doua patinoare si accederea in runda a III-a a Continental Cup a unei echipe de club din Romania. Vrem sa facem o traditie din organizarea acestui eveniment, mai ales ca hocheiul romanesc face progrese importante, cel mai recent fiind promovarea echipei nationale in Divizia I.” a declarat dl. Barna Tanczos, Presedintele Federatiei Romane de Hochei.

Premiile acordate au purtat numele unei personalitati a carei activitate, fie de jucator, fie de conducator, a influentat pozitiv miscarea hocheistica din Romania.

Un moment important in cadrul evenimentului a fost desfasurarea unei licitatii pentru tricourile jucatorilor Catalin Geru, Levente Hozo si Ioan Timaru, care s-au retras de la echipa nationala. Suma de 2.800 de euro, rezultata in urma acestei licitatii, a fost acordata, sub forma de bursa, lui Antal Istvan jr., primul antrenor roman care a fost admis la Academia de Hochei de la Vierumaki, din Finlanda.

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *