free download 78 travel guides written by experts

Wrigley Romania lanseaza Orbit Professional Herbal

Prima guma de mestecat care are grija si de gingii

Ne-am obisnuit sa cerem de la o guma de mestecat doar gust bun si curatire a dintilor dupa mese. Incepand din luna mai, putem sa fim mai exigenti fara a ravni imposibilul: vrem ca guma de mestecat sa aiba grija si de gingiile noastre! Solutia lansata de Wrigley Romania se numeste Orbit Professional Herbal.

Orbit Professional Herbal este o guma de mestecat inovatoare prin faptul ca ofera ingrijire si gingiilor. Astfel, pe langa continutul de microgranule – cunoscut ca avand efect de curatire eficienta a dintilor – specific gamei Orbit Professional, noul produs contine extracte de plante medicinale cu efecte benefice pentru tesuturi: musetel, salvie si smirna. Musetelul, prin uleiul volatil pe care il contine, are o actiune cicatrizanta si emolienta. Salvia si smirna au, fiecare in parte, arome puternice si proprietati curative recunoscute inca din Antichitate.

Imbinand curatirea dintilor cu ingrijirea gingiilor, guma de mestecat Orbit Professional Herbal nu contine zahar si se adreseaza persoanelor interesate in mentinerea unei igiene orale complete.

Orbit Professional Herbal este disponibil in varianta de aroma Mint si este prezentat in acelasi ambalaj modern si atractiv tip “blister" care contine 10 pastile ambalate individual, fiind usor de manevrat de catre consumatori. Gama Orbit Professional mai include, pe langa acest nou produs, variantele Orbit Professional Fresh Mint, Strong Mint si White.

Mestecarea gumei fara zahar, timp de 20 de minute, in mod regulat dupa mese sau gustari, are ca efect neutralizarea placii acide. Orbit Professional Herbal protejeaza in plus si gingiile insa nu inlocuieste necesitatea periajului dintilor de cel putin 2 ori pe zi si vizitele regulate la medicul stomatolog.

Orbit este un produs din portofoliul Wrigley si este marca-lider a pietei de guma de mestecat din Romania, cu o cota globala de piata de 65%, din care 20% este reprezentata de gama Orbit Professional.  

Bucuresti, 24.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *