Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„WOWBiz”, „Te vreau langa mine” si „Bravo, ai stil” de la Kanal D, premiate la Gala Radar de Media

Vedetele Kanal D au stralucit aseara, la cea de-a cincea editie a Galei Radar de Media. Andreea Mantea, Madalin Ionescu, Gabriela Cristea, Iulia Albu, Ilinca Vandici, Bursucu,  Ana-Maria Barnoschi, Tavi Clonda, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu au fost prezenti la ceremonia de decernare a celor 15 premii pentru productii si personalitati din industria media.

Andreea Mantea si Madalin Ionescu, prezentatorii show-ului “WOWBiz”, au urcat pe scena pentru a ridica premiul pentru Cea mai buna emisiune TV. Distinctia pentru Cel mai bun reality show a fost adjudecata de emisiunea „Te vreau langa mine”, prezentata de Gabriela Cristea.

Cel mai proaspat show din grila Kanal D, „Bravo, ai stil!”, a primit Premiul special pentru Cel mai original format de pe piata TV din Romania. Emisiunea a atras atentia inca de la primele editii prin combinatia inedita de fashion-show si reality. Prezentat de Ilinca Vandici, show-ul reuneste in Juriu personalitati marcante din industria modei din Romania: Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *