Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Wow! Iata cat de frumoase s-au facut concurentele pentru noul Burlac!

Emoţii mari printre concurentele reality show-ului „Burlacul”. În aceastã searã, de la 20:20, fetele au parte de o nouã provocare de zile mari: întâlnirea cu noul Burlac. Cele şase frumoase protagoniste s-au aranjat cum au ştiut mai bine pentru a-l impresiona din prima clipã pe noul Burlac. Iatã cum s-au pregãtit fetele pentru întâlnirea cu noul cavaler!

Cele şase frumoase protagoniste ale reality show-ului „Burlacul” sunt aşteptate la Sibiu – un oraş romantic şi fermecãtor deopotrivã. Un loc numai bun ca sã te îndrãgosteşti, dupã cum le-a spus chiar Bote fetelor. Misterios ca de obicei, Botezatu nu le dã foarte multe detalii fetelor, care nu ştiu decât cã urmeazã sã îşi întâlneascã în curând noul cavaler. Foarte emoţionate, fetele vor sã facã încã de la prima întâlnire o impresie cât mai bunã în faţa noului Burlac. Şi pentru ca porţia de adrenalinã sã fie dublã, fetele vor trebui sã îl ghiceascã pe adevãratul Burlac al competiţiei, dintre doi cavaleri introduşi în scenã de amfitrionul show-ului, Cãtãlin Botezatu.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *