metalshow

Cele mai importante instituții de învățământ internaționale vor fi prezente la Constanța la World Education Fair

Maine, 15 aprilie, incepand cu ora 18 va asteptam la Hotel IBIS in Constanta, pentru o prezentare Swiss Education Group. In cadrul prezentarii puteti afla ce presupune sa studiezi Tourism & Hospitality Management, Culinary Arts sau International Business la o universitate de elita din Elvetia!

Swiss Education Group impreuna cu IntegralEdu organizeaza seminarii de informare adresate tuturor celor interesati de aceste domenii in Bucuresti, Craiova si Constanta.


Veti stii cum sa faceti cele mai bune alegeri pentru viitor, cum sa gasiti mijloace noi de a va evidentia calitatile si a va pune in valoare potentialul in cadrul prezentarii sustinute de Senior Regional Manager al SEG, Goran Yordanov.

Cu aceasta ocazie vor fi reprezentate cinci institutii de elita din Elvetia: César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy Switzerland, Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School.

Pe 14 aprilie, la Bucuresti, a avut loc Hospitality Career Day. In cadrul evenimentului s-au discutat cele mai in voga teme despre cariera in hospitality. Speakerii la eveniment au fost:
Goran Yordanov, Senior Regional Manager – Swiss Education Group
Dana Baitanciuc – HR Director JW Marriott
Alex Georgescu – student César Ritz Colleges.

Evenimentele de acest tip sunt dedicate elevilor, studentilor si parintilor interesati de domeniile hospitality, culinary arts si hotel manangement si sunt cu intrare libera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *