free download 78 travel guides written by experts

World Class Romania continua extinderea in Bucuresti si deschide un nou club de fitness

in nordul Capitalei

World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, va deschide, în luna decembrie a acestui an, cel de-al 13-lea centru de fitness World Class din București.

Situat în zona Pipera, una dintre cele mai importante zone rezidențiale și de business din Capitală, clubul va oferi programe de antrenament, atât pentru pentru adulți, cât și pentru copii.

Deschiderea noului club este rezultatul parteneriatului dintre World Class și clubul Atlantis, situat pe strada Erou Iancu Nicolae. World Class Atlantis dispune de o suprafață de 3.160 de metri pătrați în interior și include un studio de aerobic, unul de cycling, două studiouri pentru copii, o sală de fitness și o zonă de antrenament funcțional.

De asemenea, clubul oferă acces la două piscine interioare, una pentru adulți și una pentru copii, Jacuzzi și două saune. Pe cei peste 3.800 de metri pătrați din exterior, se desfășoară o piscină amenajată cu spațiu de plajă, terasă și bar și o parcare dedicată clienților clubului.

“Zona de nord a Bucureștiului s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, așadar deschiderea World Class Atlantis se află în linie cu strategia noastră de extindere pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri. Centrul din zona Pipera este locul în care aceștia se pot deconecta și antrena, alături de familie, și în care pot beneficia de servicii de înaltă calitate, programe diversificate și dotări moderne”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Clienții World Class Atlantis pot alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate de către instructori certificați sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:30-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00.

Bucuresti, 21.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *