metalshow

World Class deschide al doilea club premium W in Bucuresti, prin preluarea Le Club

Anul acesta, World Class și-a extins rețeaua cu 8 noi centre de fitness, ajungând la 19 cluburi în București și în țară

World Class, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, continuă extinderea în București prin preluarea clubului de fitness Le Club, situat în zona de nord a Capitalei, în Cartierul Francez. Clubul intră în rețeaua World Class sub conceptul premium W – al doilea în București.

Începând cu luna martie 2016, în urma unor lucrări de amenajare estimate la peste jumătate de milion de euro, clubul se va dezvălui sub un design modern și elegant, realizat de celebrul arhitect suedez Henrik Lunden, cu scopul de a transforma clubul în locul armoniei între minte, corp și spirit.

Centrul de fitness se întinde pe o suprafațã de 4.636m2 și oferã clienților servicii premium pentru întreaga familie: o zonã de fitness cu cele mai performante echipamente în domeniu, un studio de aerobic și cycling, piscină și o nouă zonă de relaxare, teren de tenis, dar și teren de squash. De asemenea, centrul de wellness pune la dispoziția membrilor o zonã SPA cu jacuzzi, saunã și servicii de masaj, precum și programe special concepute pentru copii.

„Noul club W by World Class va oferi experiența unui country club intim și exclusivist în care se îmbinã armonios serviciile de sport, relaxare și wellness. Clubul va întâmpina clienții cu dotări de ultimă generație și programe diversificate de training, antrenamente funcționale, păstrând aceeași atmosferã selectã și servicii personalizate ale conceptului W”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Primul centru W a fost inaugurat în vara acestui an în zona Charles de Gaulle, oferind un nou concept premium de club de fitness și lifestyle – o oazã urbanã holisticã de relaxare în cadrul cãreia membrii au posibilitatea sã se deconecteze și sã se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai înaltã calitate.

La rândul lui, noul club W va fi dotat cu echipamente de fitness și accesorii de functional training de ultimã generație de la LifeFitness. Membrii vor putea alege dintre cursurile disponibile sãptãmânal, în funcție de preferințe sau nivel de pregãtire, iar antrenamentele vor fi predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noului club W by World Class, accesați: //leclub.wbyworldclass.ro/.

Bucuresti, 08.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *