free download 78 travel guides written by experts

Workspace Studio, afaceri de 2,35 milioane euro în primele 6 luni ale acestui an

Workspace Studio, unul dintre puținii jucători din piața solutiilor de mobilier de birou orientat către design human –centric și ergonomie și Dealer Partner Autorizat unic al Herman Miller în România, a realizat în primele 6 luni ale acestui an proiecte în valoare de 2,35 milioane euro, cu 17% mai mari față de aceeași perioadă a anului anterior.

Workspace studio Aeron
Workspace studio – Aeron

Principalii factorii care au determinat dinamica pozitivă sunt creșterea interesului companiilor pentru ergonomie și soluții acustice de calitate, alături de intensificarea competiției pe piața muncii, care determină tot mai mulți angajatori să investească în birouri cu design atractiv.

Ergonomia și sustenabilitatea mobilierului de birou sunt printre cele mai căutate caracteristici la produsele de mobilier, iar portofoliul nostru este construit cu focus pe mobilier de înaltă calitate și ergonimie. Mai mult ca oricând, clienții noștri sunt interesați de beneficii precum wellbeing, sănătate și creșterea productivității printr-un design al birourilor integrat, la cheie, centrat pe activitatea umană. Este o tendință remarcată la nivel internațional încă de acum câtiva ani, însă adopția acesteia în România se simte puternic începând cu 2017, în special în segmentul IT, de unde provin 80% dintre clienții noștri –declară Horațiu–Alexandru Didea, Managing Partner al Workspace Studio.

Cele mai vândute produse sunt Herman Miller

Vânzările de mobilă Herman Miller au reprezentat 30% din totalul din primul semestru. Scaunele Herman Miller, în principal Aeron și Sayl, sunt cele mai vândute produse ale Workspaces Studio în perioada menționată.

Herman Miller este brandul ales pentru mobilier ergonomic în 30-35% dintre proiectele pe care le-am realizat în prima jumătate a anului. De altfel, scaunul reprezintă probabil cea mai importantă piesă din mobilierul de birou. Dacă scaunul este de calitate și are un design ergonomic, dezvoltat astfel încât să se adapteze mișcărilor și fiecărei conformații corporale, atunci postul de lucru poate fi unul confortabil, indiferent de design-ul ales. Iar din această perspectivă, brandul Herman Miller este nr. 1 mondial, cu investiții permanente în cercetare și dezvoltare –adaugă Horațiu –Alexandru Didea.

Timișoara, vedeta primelor șase luni

În timp ce în București se dezvoltă în continuare peste 90% dintre proiectele de amenajare cu mobilier ergonomic de la Workspaces Studio, Timișoara este orașul cu cea mai dinamică evoluție în acest an.

Companiile din Timișoara manifestă un interes crescut față de soluțiile de amenajări ergonomice pentru birou, datorită dezvoltării stocului de spații comerciale și birouri din ultimii ani. Clujul, care se remarca anul trecut, a încetinit dezvoltarea din această perspectivă –mai spune Horațiu–Alexandru Didea.

Creștere de 15-20%, în 2018

Pentru acest an, Workspaces Studio prognozează o cifra de afaceri de peste 4.5 milioane de euro, în creștere cu minimum 15% față de 2017.
Anul trecut compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, cu 60% mai mare față de 2016, pe fondul evoluției pozitive a segmentului IT și orientarea companiilor din acest sector către soluții ergonomice de înaltă calitate (scaune, birouri electrice, soluții acustice).

Despre Workspace Studio
Workspace Studio este distribuitor de mobilier de birou de înaltă calitate și ergonomie și Dealer Partner Autorizat unic al Herman Miller în România.
Soluțiile propuse de Workspaces sunt personalizate si integrate, la cheie, cu accent pe ergonomie, sustenabilitate din punct de vedere financiar si design centrat pe oameni si activitatile si interactiunile acestora.

Fiind unul dintre puținii jucători din piață orientat către design human –centric, Workspace Studio este Dealer Partner Autorizat al Herman Miller în România.

Herman Miller, cel mai prestigios producător mondial de mobilier de birou, creează soluții inovatoare pentru a ajuta oamenii să realizeze lucruri extraordinare în munca lor. Conceptele Herman Miller si designerii care muncesc împreună cu Herman Miller rezolvă probleme reale pentru oameni si organizații din întreaga lume. Această abordare a designului face ca Herman Miller să fie recunoscut ca lider al inovației globale în mobilier de birou, accesorii și servicii ergonomice strategice. Produse Herman Miller se află expuse în colecțiile permanente ale marilor muzee din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *