free download 78 travel guides written by experts

Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenti

În perioada 29 octombrie – 8 decembrie 2012, PRbeta împreună cu Romtelecom încep o serie de workshop-uri de comunicare online oferite gratuit la nivel naţional, workshop-uri desfăşurate în 4 centre universitare mari din România: Timişoara, Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Destinatarii acestora sunt studenţii din ani terminali, atât de la ciclul de licenţă, cât şi de la masterat. „Scopul acestor workshopuri este să aducă un plus de valoare informaţiilor primite de studenţi la şcoală şi pentru ca ei să înțeleagă cum se face o strategie de comunicare, cum se implementează și cum se monitorizează munca. De asemenea, vor oferi studenților posibilitatea de a experimenta diverse metode de lucru.” afirmă Oltea Zambori, unul dintre organizatorii workshop-urilor PRbeta.

Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialişti în domeniu cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre profesori îi menţionăm pe: Alina Crâncău, Online Communications Specialist la Farmec, Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Fiecare workshop din cele patru desfăşurate la nivel naţional durează aproximativ o săptămână. Cursurile sunt zilnice durează câte patru ore și prezența este obligatorie. La workshop participă de asemenea și companii care oferă internship-uri pentru o parte dintre studenți.

Primul din seria celor patru workshop-uri va avea loc la Timişoara în perioada 30 octombrie 2012 – 8 noiembrie 2012, iar înscrierile pentru acest oraş durează până pe data de 22 octombrie, urmând ca perioada 22 – 26 octombrie 2012 să fie dedicată interviurilor cu studenții.

Cursurile se desfășoară în Timişoara cu o frecvență de trei workshop-uri a câte patru ore pe săptămână, timp de două săptămâni. Pentru a se înscrie, studenţii trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe alături de un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care vrea să participe. “Fiecare grupă de studiu este formată din 15 studenți selectați pe sprânceană, în funcție de abilitățile pe care le au, nu în funcție de experiența de muncă, pentru că ne dorim să oferim o șansă reală tinerilor capabili și să distrugem mitul acela că dacă nu ai experiență, nu te angajează nimeni”, susţine Cristina Puţan, unul din organizatorii workshop-urilor.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Ne susțin Hotel Timișoara, KissFM, 24FUN, Ora de Timiș, Best Jobs, AIESEC, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara și Facultatea de Științe ale Comunicării, din cadrul Universității ”Politehnica” din Timișoara.

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *