free download 78 travel guides written by experts

Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenti

În perioada 21 noiembrie – 28 noiembrie, PRbeta organizează, la București, workshop-uri de comunicare online pentru studenții care doresc să își găsească un loc de muncă în acest domeniu. Pe lângă training-urile susținute de specialiști în comunicare online, organizatorii oferă studenților posibilitatea de a face internship la câteva dintre cele mai îndrăgite companii din oraș.

Workshop-urile fac parte din programul național de training organizat de PRbeta în cele 4 centru universitare mari ale țării: București, Timișoara, Cluj Napoca și Iași. După Timişoara şi Cluj, workshop-urile PRbeta ajung şi la Bucureşti. Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialişti în domeniu, gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job în online.

Specialiștii care susține aceste traininguri sunt Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Workshop-urile de la Bucureşti se vor desfăşura în perioada 21 noiembrie 2012 – 28 noiembrie 2012. Cursurile au loc cu o frecvență de 1 pe zi timp de 6 zile, exceptând weekend-ul. Fiecare workshop durează 4 ore și include o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor. Înscrierile pentru Bucureşti au loc în perioada 29 octomrbie – 10 noiembrie, iar interviurile studenţilor au loc în perioada 13 noiembrie – 17 noiembrie.

Pentru a se înscrie, studenţii trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe alături de un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care vrea să participe. De asemenea, ei se pot înscrie şi pe site.

“Fiecare grupă de studiu este formată din 15 studenți selectați pe sprânceană, în funcție de abilitățile pe care le au, nu în funcție de experiența de muncă, pentru că ne dorim să oferim o șansă reală tinerilor capabili și să distrugem mitul acela că dacă nu ai experiență, nu te angajează nimeni”, susţine Cristina Puţan, unul din organizatorii workshop-urilor.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Ne susțin Continental Hotel, Porsche Inter Auto, Siemens, Editura All, 24FUN, Best Jobs, AIESEC, Marketing20.ro și ZeList.

Bucuresti, 13.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *