free download 78 travel guides written by experts

Workshop Preventie si Estetica Vasculara in cadrul evenimentului Styling Corner

Timp de doua weekend-uri, 26-27 Februarie si 5-6 Martie, specialistii de la Clinica Vascul Arte vor sustine un workshop cu tema Preventie si Estetica Vasculara, in cadrul evenimentului Styling Corner, la Baneasa Shopping City.

Metoda aplicata in cadrul Clinicii Vascul Arte militeaza pentru preventia afectiunilor vasculare. Metoda presupune, pe langa evaluarea starii sistemului vascular al fiecarui pacient in parte si recomandarile aferente, metode de tratament inovatoare.

In cadrul celor 4 seminarii sustinute in cadrul evenimentului Styling Corner, Dr. Toni Feodor (chirurg specializat in flebologie) va discuta despre importanta preventiei vasculari, motivele aparitiei varicelor, dar si modalitati de preventie precum scleroterapia.

Participantii la workshop vor primi vouchere cu reduceri semnificative la tratamentele practicate in cadrul clinicii.

Si pentru ca chirurgia estetică ne salvează mereu atunci când dorim să strălucim şi să îndreptăm micile defecte, Doctorul Marek Vâlcu va fi prezent la Styling Corner pentru a oferi cele mai bune sfaturi medicale reprezentanţelor sexului frumos.

Tot in cadrul evenimentului Styling Corner, doamnele si domnisoare vor fi răsfăţate cu sesiuni gratuite de hairstyling oferite de profesioniştii de la salonul Geta Voinea şi Evidence Beauty Salon. În completare, salonul specializat Perfect Nails va oferi servicii de manichiură şi pictură pe unghii. Ultimele tendinte in make-up vor fi ilustrate de catre specialistii de la The Body Shop, M.A.C si Flormar.

Diana Gulan va oferi sesiuni speciale în care doamnele îşi vor putea putea aplica aluniţe sau tratamente cosmetice.

Maria Păuna make-up artist, împreună cu echipa sa, vor realiza o sesiune specială de machiaje, iar antrenorii de la World Class Health Academy vor prezenta sesiuni de antrenamente menite a ne menţine silueta.

Va asteptam timp de doua weekend-uri, incepand cu Sambata, 26 Februarie,ora 14:00, la Baneasa Shopping City, la seminarul interactiv Preventie si Estetica Vasculara, sustinut de catre Dr. Toni Feodor.

Bucuresti, 25.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *