Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Workshop despre intuitie pe 7 aprilie la Institutul pentru Fericire

Considerăm că inteligenţa este o activitate deliberată şi, totuşi, o mare parte a vieţii noastre mentale este inconştientă, bazată pe procese străine logicii, denumite presentimente sau intuiţii.

Marți, 7 aprilie, începând cu ora 19:00, Curtea Veche Publishing şi Institutul pentru Fericire vă invită la un workshop în jurul volumului “Intuitia. Inteligenta Inconstientului” al psihologului Gerd Gigerenzer, pentru a afla dacă este bine să ne ascultăm intuiţia şi cum putem face acest lucru.

Workshopul, ce va avea loc la centrul Institutului (Bd. Dacia, nr. 14), va fi susţinut de Gabriela Manolescu și Andrei Cristian Tișu, psihologi și psihoterapeuți de formare cognitiv-comportamentală în cadrul centrului de psihoterapie și dezvoltare personală Emotion Center.

Evenimentul de dezvoltare personală este primul din seria Seara de Carte, organizat de Institutul pentru Fericire şi Curtea Veche Publishing. Seara de Carte a luat naștere din dorința de a conecta oamenii prin intermediul cărților, principala resursă la care aceștia apelează când vine vorba de dezvoltare personală, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Fericire în septembrie 2014.

Atelierele din cadrul Serii de Carte iau forma unor prezentări succinte ale subiectului cărții urmate de discuții deschise pe tema propusă între participanți și invitații speciali – psihologi sau psihoterapeuți. Cărțile propuse spre discuție fac parte din colecții de dezvoltare personală precum Biblioterapia, Seria Dale Carnegie, Seria Jaques Salome sau Seria Daniel Goleman, apărute la Curtea Veche Publishing.

Evenimentul este deschis atât celor care au citit cartea propusă, cât și celor care încă nu au răsfoit-o, dar sunt interesați de subiectului acesteia și de dezbaterile organizate în jurul său. Mai multe informații despre eveniment și un formular de înscriere pot fi găsite aici.

Bucuresti, 06.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *