free download 78 travel guides written by experts

women’secret lanseaza noua colectie de Halloween!

women’secret întâmpină Halloween-ul cu o colecţie originală şi haioasă intitulată Scary Bird. Sub deviza “De Halloween, te speriem cu un cadou”! women’secret va oferi cadou pentru fiecare două produse cumpărate din această colecţie, o geantă “Trick or Treat”!

Colecţia are ca simbol reprezentarea unei bufniţe în noapte. Alb, negru şi roşu se înscriu în paleta de culori ce stau la baza pieselor ce alcătuiesc noua colecţie. Produsele poartă amprenta feminităţii şi sunt destinate tuturor femeilor: lenjerie sau imbrăcăminte casual, corsete confecţionate din bumbac sau din materiale delicate şi transparente, cât şi accesorii ce emană o notă aparte.

Velurul, lâna, bumbacul şi tricotul reprezintă suita de materiale folosite pentru a ţine la distanţă frigul. Broşe sub formă de bufniţă, printuri, curele şi materiale din catifea se impun ca detalii deosebite şi îmogăţesc colecţia.

Promoţia se desfăşoară în perioada 18-31.10.2008, în limita stocului disponibil şi numai pentru produsele selectate. Promoţia nu se cumulează cu alte oferte şi/sau reduceri.

women’secret este un brand feminin ce a apărut pe scena lenjeriei intime în anul 1993,  impunându-se ca un brand de referinţă pe piaţa de lenjerie intimă destinată sexului feminin.

women’secret se adresează femeii urbane, active, informate, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Unul din atributele brandului women’secret constă în bogăţia şi frecvenţa colecţiilor. În perioada sărbatorilor Valentine’S Day şi Halloween, women’secret inovează prin colecţii originale, sexy şi pline de feminitate.

Puteţi viziona colecţia Scary Bird accesând site-ul www.womensecret.com.

Magazinele women’secret se găsesc în Plaza Romania şi Complexul Feeria.

Bucuresti, 23.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *