free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air transfera temporar zborurile spre Venetia de la Treviso la aeroportul Marco Polo

Wizz Air, cea mai mare linie aeriana low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est va transfera temporar operaţiunile de pe aeroportul Veneţia Treviso pe aeroportul Veneţia Marco Polo, în perioada 1 iunie şi 30 septembrie din cauza lucrărilor la pista aeroportului Treviso.

Pasagerii care au rezervări spre/de la Veneţia Treviso, în perioada menţionată vor primi detalii suplimentare prin e-mail. Pentru rezervări noi în această perioadă, pasagerii trebuie să iniţieze procedurile de rezervare selectând opţiunile “Veneţia Marco Polo” sau “Veneţia toate aeroporturile”.

Wizz Air operează din România zboruri spre Veneţia de pe aeroportul Bucureşti Băneasă în fiecare zi a săptămânii şi de la Cluj Napoca şi Timişoara, de două ori pe săptămână. Tarifele pornesc de la 70 RON, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

Aeroportul Marco Polo este situat la 30 km sud-est de Treviso, iar transferul dintre cele două aeroporturi se poate uşor şi rapid folosind mijloacele de transport în comun.
Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul Wizz Air la următorul link:
//wizzair.com/breaking_news/?language=RO

Bucuresti, 05.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *