free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air se pregateste sa intre in cartea recordurilor

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi Europa Centrală şi de Est, va participa la unul dintre cele mai neobişnuite şi incitante recorduri Guiness în cadrul unui parteneriat “puternic” alături de Zsolt ‘Popey’ Sinka în tentativa de a stabili un nou record la categoria “cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii”.

În data de 20 iunie, Zsolt ‘Popey” Sinka va încerca să tracteze cu dinţii una dintre noile aeronave Airbus A320 ale Wizz Air, care cântăreşte peste 50 tone. Sub supravegherea comitetului Guiness şi suţinut de către echipa Wizz Air şi de cea a aeroportului din Budapesta, Zsolt ‘Popey” Sinka va trebuie să mişte în mod vizibil aeronava Airbus A320 cu ajutorul unei sfori pe care o va ţine între dinţi. Puternicul Sinka s-a antrenat pentru această tentativă exersând tractări de maşini de pompieri şi trenuri. Dornic să îşi arate dinţii, Sinka a primit sprijin şi de la echipajul atrăgător Wizz Air pentru a-şi antrena impresionanta masă musculară (foto mai jos).

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Pasagerii Wizz Air apreciază constant serviciile noastre prietenoase şi tarifele foarte reduse. Dar acum este prima dată când unul dintre pasagerii noştri se încumetă să îşi pună dinţii la bătaie pentru a intra in Cartea Recordurilor. Echipa noastră este deopotrivă încântată şi îngrijorată de faptul că Sinka se pregăteşte să tragă cu dinţii un Airbus A320 de 50 de tone. Dacă va reuşi, acest lucru va reprezenta o realizare unică în viaţă. Dacă va eşua însă, va avea probabil nevoie de o nouă dantură. Îi urăm succes la antrenamentele cu echipajul nostru minunat şi îi ţinem pumnii pentru tentativa din 20 iunie”.

Bucuresti, 17.06.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *