Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Wizz Air lanseaza promotia “Discount Dublu”

Valabilă doar pentru membrii, dublează discount-ul garantat la 20€

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-cost, low-fare din România şi din Europa Centrală şi de Est a lansat astăzi în premieră “Discount Dublu”, promoţia ce dublează discount-ul garantat pentru membrii Wizz Discount Club. Wizz Discount Club, lansat recent a fost creat pentru clienţii loiali ce călătoresc în grup şi achiziţionează mai mult de un bilet Wizz Air pe an. Toţi membrii clubului şi până la nouă prieteni sau membii ai familiei beneficiază de un discount garantat pe toate zborurile Wizz Air, timp de un an. Pentru o singură zi, Wizz Air dublează discount-ul garantat la 20€, pentru toate tarifele care depăşesc 29,99€.

Wizz Air oferă pasagerilor săi cele mai bune servicii adiţionale din industrie, sporind confortul din timpul călătoriei precum: mai mult loc la picioare, locuri rezervate, date de rezervare flexibile şi pachete speciale de preţ, călătoria cu still fiind acum mai accesibilă. Compania a lansat astăzi „Discount Dublu”, la timp pentru ca pasagerii care călătoresc de Crăciun să achiziţioneze bilete cu cele mai mici preţuri. Statutul de membru al Wizz Discount Club e valabil un an pentru un tarif de 29,99€ plătit o singură dată, iar achiziţia se face în timpul rezervării pe wizzair.com.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Wizz Air este linia aeriană preferată de 50 de milioane de pasageri de la înfiinţarea sa în 2004. Credem că, atât tarifele noastre scăzute cât şi serviciile inovatoare sunt motivele pentru care pasagerii aleg Wizz Air. Promoţia de astăzi este o nouă inovaţie ce răsplăteşte clienţii loiali prin dublarea discount-ului garantat pentru toţi membrii Wizz Discount Club. De Crăciun nimeni nu va mai fi departe de cei apropiaţi, pentru că, datorită acestui discount dublu, nu mai exista scuze pentru ca pasagerii să nu rezerve astăzi bilete pe wizzair.com!”

* pentru toate tarifele ce depăşesc 29,99€, excluse fiind zborurile operate de Wizz Air Ucraina.

Bucuresti, 22.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *