free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air lanseaza prima cursa low-cost pe ruta Cluj Napoca – Palma de Mallorca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est, anunta lansarea primului zbor low cost pe ruta Cluj Napoca – Palma de Mallorca, ce va fi operata o data pe saptamana in perioada 13 iunie – 19 septembrie. Aceasta cursa reprezinta o premiera si pentru compania aeriana, fiind primul zbor sezonier operat din Romania.

“Lansarea acestei curse reprezinta un pas important in procesul de dezvoltare a pietei aeriene low cost din Romania. In acelasi timp, este o dovada a modului in care compania noastra intelege sa isi respecte angajamentele asumate fata de piata locala, prin deschiderea unei noi si exotice destinatii pentru pasagerii din regiune. Obiectivul nostru este de a transporta aproximativ 4.500 de pasageri pe aceasta ruta”, a declarat Natasa Kazmer, Head of Corporate Communications and Public Affairs.
 
Biletele sunt deja disponibile on-line pe wizzair.com sau telefonic la 0903 760 100. Pretul cu toate taxele incluse, pentru un singur zbor, porneste de la 229 RON.

Wizz Air opereaza in prezent curse din Cluj-Napoca spre Barcelona, Roma, Londra, Dortmund, Milano, Valencia si Paris.

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *