free download 78 travel guides written by experts

Wizz Air lanseaza noi zboruri pe ruta Venetia Treviso – Praga

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost – low fare din centrul şi estul Europei şi din România, anunţă că va începe să opereze pe o nouă rută între Italia şi Cehia. Începând cu 20 septembrie 2009 compania va opera 3 zboruri săptămânale pe ruta Praga – Veneţia/Treviso. Odată cu noul zbor, numărul de curse operate de la aeroportul Ruzyne creşte la 15.

Wizz Air a început să opereze pe piaţa din Cehia în februarie anul curent şi a continuat să se dezvolte până în prezent. A fost o oportunitate firească de creştere pentru compania care activează în centrul şi estul Europei. Totodată, în următoarele două săptămâni, Wizz Air va aloca două aeronave noi Airbus A320 bazei din Cehia. În baza acestei evoluţii, cota de piaţă a companiei pe segmentul zborurilor low cost din Praga va creşte, până în luna august, la 19%. Astfel, Wizz Air se va poziţiona pe locul doi în topul transportatorilor low cost din Cehia, parcurgând o nouă etapă spre obiectivul de a deveni lideri de piaţă în 2010.

„Obiectivul nostru este să devenim compania low cost preferată în Cehia încă de la început. Dacă companii concurente vor da faliment, Wizz Air va prelua segmentul de piaţă deţinut de acestea. În mod efectiv, facem acest lucru deja.” a declarat John Stephenson, Vice-Preşedinte Executiv al Wizz Air. 

Tariful pentru o singură călătorie cu toate taxele incluse porneşte de la 12,49 Euro. Rezervările pot fi efectuate accesând wizzair.com sau prin intermediul call center-ului.

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *